Annelinka1 Geçen hafta corona testim pozitif idi koku tat yoktu bugün itibari ile koku tat az da olsa geri geldi düzeliyorum diye mi hastalık geçiyor mu acaba
Prenses-annesi1 Annelinka1 kuzenimde aynı şeklde ve birdaha test yapmıcaz demişler 6 aylık çocuğu var burda bekliyim bende bilgi veririm en azından ona
Papatyasevdalisi Annelinka1 beslenmene dikkat et canm bol su ic sogan sarmisak udi hindi yagi kullan 😊👍
Lalin Annelinka1 iyileşiyorsunuz muhtemelen. Eşim 3 gün sonra gurme seviyesine ulaştığını söyledi. 😂 farklı yerlerde karantinadayız. kızımda ve bende belirti yok ama bizde kendimizi karantinaya aldık. Tekrar test yapmayacaklarını söylemişler eşime. Aile hekimimiz de yaptırma zaten pozitif çıkarsın demiş ama ben negatifi görmeden almam eve seni dediğim için bugün test yaptırdı. Umarım yarın negatif çıkar ve gelir eve.
Annelinka1 Prenses-annesi1 neden test yapılmayacak Pazartesi karantinam bitiyor yaptıracağım vücudum dan o virüsün gittiğine emin olmam lazım
Deletedmom14 Annelinka1 yapmıyorlar canım maalesef .arkadasimin oğlu yakalandı, 14 gün sonra yaptırmak istedi, okullar acıktı çünkü, okula yollayacaktı. Sağlık bakanligindan özel izin almanız lazım, ancak öyle yaparız demişler. Uğraşmadı oda