Blge28 Bebeğim uykuya geçişte parmağını emmek istediği için emzik kullanmaya başlamak istiyorum 4 buçuk aylık. Sizce doğru mu ne yapmam gerekir ?
araskuzumm0918 Blge28 herkes verme alışmasın dişleri bozuk çıkar dedi ,kimseyi dinlemedim doğar doğmaz verdim ,bağımlı hale getirmedim ama mızmızlandığı zamnlar birde uykuya geçerken verdim 22 aylıkken memeden 23 aylıkken emzikten kestim çokta kolay oldu,dişleride gayet güzel 👍
paputmoms Blge28 valla benim bebeğim başta tutmadı zorladım verdim şimdi iyi ki vermişim diyorum emzirirken uyuya kalıyor çektiğim gibi emziği koyup yatağına bırakıyorum rahat rahat uyuyor
Inci_mercan 4 aydan sonra alır mı denemek lazjm 😬😬 İlk ay bende vermedim sonra almadı 😬 emzik rahatlık bir dhaa dogurursam ilk gün veririm ağzına Amerika pediatri derneği emziği öneriyor
Inci_mercan Blge28 damak yapısı için ilk disler dökülürken hala devam ederse sorun olur dedi doktorumuz oda 4 yaş civarı korkmayın 😊
araskuzumm0918 Blge28 kuralcı bir anneyim normalde ama emzik konusu çok açık bir konu,sürekli ağzında olmadıkça sorun yok her ağladığında değil zorlandığınız zamanlarda kurtarıcı
araskuzumm0918 Omerinannesi342 bir hafta azalttım bir gün içinde 3 kere veriyorsam birinde vermedim evet istedi ama anlattım büyüdün artık diye ,ikinci hafta ucunu hafif deldim yine emdi bir iki gün sonra komple bıraktık şükür
araskuzumm0918 Omerinannesi342 istedi tabi ,oyaladım anlamamazlıktan geldim,ağladı da ,sakin kalıp idare ettim ,ikinci haftanın ilk 3 günü gece çok zorladı ama sonra unutttu,açıkcası bende bu kadar kolay olacgını düşünmemiştim,bağımlı değildi emziğe ama emiyorduda