Mom064 Merhaba hanımlr kızım üç gündür geceleri uyumuyor sürekli aglayarak uyanıyor sanki canı yanıyomua gibi ama kaldırıncada aglamıyor 3ay 15günlük acaba 4.ay atagımı
Rabiaaa22 Mom064 kız bu dolunay mevzusu doğrumu acaba.benımkı de 2-3 gundur uyumuyor.bılımsel açıklamalı netten bı okusana.bende uykuda sorun yaşıyorum zor dalıyorum.
Birgul atak hesaplama var google a yaz kuzum orda dogmasi gereken tarihi yaz hesapliycaktir.ilerleyen gunlerde de lazim olur🥰
Aaskoglumm Birgul bende hesaplamayı yeni gördüm resmen çöktüm şuan atak döneminde ve daha 28 gün varmış 😵😵
Birgul Mom064 yok kuzum devam etmiyor ama uzun suruyor.4.ay atagi en buyuk ataklardan.uyku gerilemesi meme mama reddi huzursuzluk zor bir donem malesef.
Biranne91 Mom064 yok 30 gün boyunca aynı devam etmiyor. Bazen çok iyi olduğu zamanlar oluyor diyorsun ki galiba bitti kurtuldum ataktan ama sonra o dediklerin oluyor gece yarısı uyanıp ağlamalar krizlere girmeler falan. Ama geçiyor hepsi 😊
Biranne91 Mom064 sadece sabır gerektiriyor. Geçeceğine inandığınız zaman daha kolay oluyor. Sabrınız bittiği zaman kendi kendinize bunların hepsi geçecek bu günler bitecek diyin o zaman herşey daha katlanılır oluyor.🥰🥰