Birgaripanne [bilinmeyen] Ben de hamak beşikte uyutuyorum sonrasında yatağına alıyorum. Gayet uzun uyuyor. Yatağına almayı deneyin hamakta uyutmak brnce sakıncalı
Busrasy [bilinmeyen] Bende hamak beşik aldım. Akşamları veya gündüz uykularından birinde onda uyutuyorum ama içine ince minder tarzı birşey koyuyorum. Öbür türlü çok sıkışık gibi oluyorZ birde ben svavanın hamak beşiğini kullanıyorum onun bi tahtası var kumaş kısmını aralamak için onu takıyorum gayet güzel uyuyor 🤗
Gamzetrl Busrasy bende aynısını kullanıyorum bu tavana monte edilen dimi? Ama kızım çok rahatsız olmaya başladı içinde😏
Busrasy [bilinmeyen] gece uykusunda da bazen beşiğine alıyorum bazen ise hamağo yatak odama koyuyotum uykusunu bölmüyorum uyanana kadar onda uyuyor
GmzSnn [bilinmeyen] bence gündüz iyi ama gece rahat olduğunu düşünmüyorum bebekler döne döne uyur onda dönemez
Busrasy Gamzetrl yok hayır ben tavana monte edilenden almadım. Yerde duruyor 😊 yani demiri var arasına hamağı takıyorum o şekilde kullanıyorum. Ben içine beşiğinin içinde kullandığım minderi koyuyorum. Şuanlık güzel rahat ediyor.
Karakiz [bilinmeyen] bizde 1 ayligiz hamak besikte uyuyo besigine koydummu uyaniyo bende hamak besikte yatiriyrm sikinti olmuyo simdilik besigine nasil alistiracm bilmiyrm dogum yaptiktan sinra 20 gun kaynanamgilde kaldm hamak besikte yatirdim hep belki ondandir diyrm
Karakiz [bilinmeyen] masallah rabbim bagislasin hamakta uyudugunda besigine almayi deneseniz ins uyur bende besijte yatmasini istiyorm yatmiyo
Karakiz [bilinmeyen] amin cumlemizin anladim cnm ayni biz uyku hafif bazen kanepede uyuyo uyanana kadar alamiyrm
Karakiz [bilinmeyen] kanepenin ustunde uyuya kaliyosa birakin ben korkumdan ellemiyom esimide tempihliyorm bisey olmz diyodu oda anladi artk hamakta uyuyo genelde
Gamzetrl Busrasy battaniyede sallar gibi oluyomu kayık hamak diye geciyo sanırım boşuna almaktan korkuyorum diğer aldiklarimi saysam yok illa battaniye 😊
Busrasy Gamzetrl Evet aynı o şekilde oluyor normalde. ben içine minder koyuyorum Ama yine aynj şekilde böyle biraz sıkıştırıyo gibi oluyo bebeği galiba oda rahat ettiriyor. Mesela şuan hamakta uyuyor yine benimki 🤣 rahat etmese uyanır diye düşünüyorum
Birgaripanne Arkadaşlar hamak beşikte bebekler dönemediği için çok tehlikeli. Kusup boğulanları duydum