Yqmrclbb Kızlar bebeğim 2 aylık gündüzde pek uykusu yok ama gece 9-1 arası asla uyumuyor uyusa saat başı 2 saatte bir uyanıyor nasıl düzeltebilirim bu durumu ne yapabilirim
Karakiz Yqmrclbb mykundak.com uyku duzeninden bahsediyo youtubeden girebilirsin instagranida var dr onerdi burayi 3 gundur rahatim gece uyuyz gundz fazla uyutmuyrm tavsiye ederm 42.gunluguz
Deletedmom381 Yqmrclbb Banyo rahatlatıyor bebekleri, ben aksamdan sonra tamamı olmasa da yari belden asagisini sıcak suyla yıkıyorum , yıkanmış gibi hissedip huzurlu uyuyor.
Nazlina Yqmrclbb ben 1 bucuk aylikti 7 hucukta yatiriyordum hala ayni saatte yatiriyorum asla uyandiginda isik acmiyorum sesli konusmuyorum 4 ayligiz 7 de uyuyor
Tuti Yqmrclbb olmaz canım çünkü gazi vardır senin kucağında rahatliuodur benimde bebeğim öyleydi ağlayıp kucağıma alınca uyurdu hemen ama düzeldi tabi 4.ayda düzelir ınslh
Yqmrclbb ntugbahas az önce defalarca kucağımda susturdum yatağa bıraktığım gibi uyandı ağladı nasıl yapacam bilmiyorum
ntugbahas Yqmrclbb beyaz gürültü dediğimiz süpürge sesi vb açarak yatakta uyutmayı deneyebilirsiniz canım
Yqmrclbb [bilinmeyen] 2 günde bir yaptırmaya çalışıyorum ama üşütür diye hergün yaptırmak istemiyoruz
Karakiz Yqmrclbb sabah 7 de uyaniyz 10 gibi uyuyor 12 de uyaniyo tekrar 3 te yatiyo 5 uyaniyo aksam 7 de uyuyo 9 gibi kalkiyo 11 de yatiyo 2 de uyaniyo bidaha kalkmuyo emziriyrm uyandirmadan
Deletedmom006 Karakiz vay be nasil becerdiniz bu duzeni. Benim hayatta boyle duzenim olmaz. Okadar huysuz oglum varki
Karakiz Yqmrclbb buda gececek cnm oglumda kristal tas cikti birazda ondn uyumuyidk sancisi oldummu uyku hic yok 1 den 6 ya kadar uyumazdi cok sukur 2 saat uyuyo git gide duzeliyo l
Yqmrclbb Nazlina bizimki için gece uykusu 2de başlıyor ama 2 ye kadarda pilimiz bitiyo memnun edecez diye😭