Zarayagmurr Merhaba 15 günlük bebeğimi gece uyanmadığı sürece emzirmek için uyandırmalı mıyım sizce ? İlk günler uyandırıp emzirmeye çalışıyorum sık emsin diye artık gerek var mı tecrübeli annelerin tecrübesine ihtiyacım var.
0808aysu Zarayagmurr uyandır tabiki sonra memeyi almaz meme reddi yaşayabilirsin sarılığı çıkar kan şekeri düşer ne bilim daha çok erken byle düşünmen için benimki 20 gne kadar iyiydi onda snra beni kullanıyo diye emziğe alştrdım şimdi uzın uzun çeksin diye uğraşıyorum şüpheye düşüyorum hep doydu mu acaba diye
Zarayagmurr Sürekli olarak uyandırıyorum sizlerde öyle mi yaptınız merak ettim çok teşekkür ederim ❤️
Alphilal Canım benim bebeğim 1 aylıkken doktor kontrolünde doktor kilo alımı iyiydi geceleri uyanmıyor demiştim en fazla 5 saat uyur sonra acıktığı için uyanır uyandırma demişti bana bende uyandırmamıştım ama sen bilirsin yinede
Princessmother Zarayagmurr şekeri düşer canım çok minik daha çünkü 1-1,5 aya kadar 2 saat ile beslemelisin sonra düzeni oturuyor zaten 🥰
hirazls Zarayagmurr iki saatt bir kesin uyandır biraz büyüdümü 3 saate çıkarırssın zaten biraz daha büyüdümü uyusun uyumuyor diye post açarsın 😁😁 sağlıkla büyüsün bebişiniz🙏
Zarayagmurr İlk günler saatte 1 uyandrdım şuan 2 saate bir uyandırıyorum hatta bazen kendi uyanıyor hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰🙏🏻
Bibiveannesi Arkadaşlar dün gece uyandıramadım yavru 4 saat aç kaldı soydum herşeyi yaptım yok taktiğiniz var mı?
tekgamzelimm Bibiveannesi boynunu oksayin elinizi ıslatın boynuna dokunun kan şekeri düşmustur o yüzden uyanmamistir
Bibiveannesi tekgamzelimm 1 saat sonra kendilipinden ağlayarak uyandı :( anlamadım şwkwei düşse ağlayabilşr mi sonra
aysenur_58 Zarayagmurr daha bebeğin küçük ben o zmnla alarm kurup kalkiyodum emzirmek için şimdi 3 ay 14 günlük ne zmn acıkırsa kaldırıyor zaten 1.30 dan aşağı yatmıyor emmeyede 5.30 6 gibi kalkiyor