Pineapple20 Kızlar bebeğim şu ana kadar ne tattırsam bayılarak yedi sebze meyve farketmeksizin. Ama yoğurdu tükürüyor. Tadına baktım ekşi değil içine meyve koydum pekmez koydum yine de sevmedi. Ne yapabilirim sizce?
Vanilya Pineapple20 Yoğurdun içine armut elma bisküvi bazen de kabız değilse muz koyuyorum yiyor yoksa hayatta yemez. Tadını kırıyorum yani anca öyle rengide değişiyor öyle yiyor yoksa hayatta. Anca sevdiği bir yemek varsa onunla son kaşıkları az az karıştırıyorum bazen de oyalarsam öyle😐
614408eoa Pineapple20 bnm kızım da yemez ama cacık seklince yapıyırm salatalık yogrt sarımsakhatta azıcıkta maydonoz atıyorm bunları robota vuruyorm bardak ta iciriyorm o sekilde cok seviyor bu arada kızm 13 aylık
Yesidil Pineapple20 benim kızım da tek yemez sarımsaklı seviyor bende öyle veriyorum mecbur:) meyveli falan da yemiyor
Pineapple20 Ssultannn henüz tadım yaptırdım o yüzden sadece yoğurt verdim. Alerjisi olmadı çorba mı deneyim?
Ssultannn Pineapple20 alerjisi yoksa çorba yapabilirsiniz sever belki pirinç katıyorum ben kıymalı falan güzel oluyo 😌 ya da erişteli
Pineapple20 Vanilya ben de deneyim belki muzlu olursa sever. Normalde kabağa bile böyle tepki vermedi şaşırdım. Demek ki olabiliyormuş.
Pineapple20 614408eoa benim oğlum 7 aylık. İlerleyen Zaman’larda cacık şeklinde deneyim. Teşekkür ederim 😊
Bebisveannis Pineapple20 merhab, benim kızımda ilk verdiğimde hiç yemedi diğer her seyi yiyordu aslında. Ben de zorlamadım iki hafta falan sonra denedim şuna yiyor. İsterseniz o şekilde yapın 🌸
Pineapple20 Bebisveannis ben de öyle düşünmüştüm biraz ara vereyim belki sonra denediğinde sever. O zamana kadar da çorba filan yaparım yoğurt yemesi gerekli çünkü. Teşekkür ederim 😊
Vanilya Pineapple20 Olabiliyor canım. Birde mesela yedi o gün diyelim bir daha ki sefer de yemek istemiyor. Muz elma armut az az güzel yapıyor tadını
614408eoa Pineapple20 canm bbegin ne kadrlık bilmiyorm 9. Ayndan itibaren o seklden verdm dha kückse verme yayla corbası yap ole yedir ofa olur
Bebisveannis Pineapple20 ve ben meyvelerle karıştırmaya korktum açıkçası sonra sade olarak hiç yemez diye o yüzden bekledim. Sizin bebişiniz de yer merak etmeyin🌸🌸🌸
Annisss Pineapple20 Ah ah benim oğlum ekşi yoğurdu bile yerdi gik demeden bi kase şimdi lokma almiyo yoğurt onu yemiyo diye gittim meyvemi kefir aldım bi zaman onu içti şimdi o da yok en son bugün hazır ama altinkikic kefeli yoğurt aldım yedi bakalım bunu yice k mobi daha muz vermediyseniz muz lu yapın bebeklerin en çok şevdigu