EceS Gebeliğe bağlı kemik erimesi yaşayan var mı benim gibi? Omurgamda kırık oldu, benim gibi olan varsa nasıl bir tedavi görüyorsunuz?
Durununannesii Merhabalar benimde var omurgamda 3 kırık var , teriparatid iğne başlandı bana ve korse takıyorum
Durununannesii EceS korseli alıyorum ancak ama kzım iri bir bebek beni cok zorluyor iğneyi 1 ay olck neredeyse fayda getirdi gibi biraz daha ağrılarım azalmış siz nasılsınız?
EceS Durununannesii ben de 3aydır korse ve bonviva kullanıyorum bu ay sonu tetkikler yapılacak tekrar bakalım hiç iyileşme oldu mu kesinlikle bebeği alma dedi dr
Durununannesii EceS bonvio nedir , sanırım bana uygulanan ilaç size ıygulanmamış ben insülin gibi bir iğne oluyorm hergün 18 ay olacam kemik ölçümü testim -4,6 cıktı , korseli şekilde ağırlığı kendime vererek alıyorum almamak mümkün değil ki ama
EceS Durununannesii bonviva kemik erimesi için ilaç. Benim erimem de -4çıktı. Annem yanımda kalıyor Dr alma dedi risk var dedi çok zor ama dayanmaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Ağrı olmuyor mu bebeği alınca
Durununannesii EceS yok çok şükür ağrılarm azaldı ancak neden öyle bir ilaç verdiler bana bir daha çocuk düşünecekseniz o tür ilaçlar vücuttan 20 sene atılmıyor dendi, size neden yeni tedavi yöntemi olan teriparatid uygulanmadı
EceS Durununannesii bildiğim kadarıyla bu ilaçlar ömürde bir kez kullanılıyor ve menopoz sonrası risk bizde daha çok olduğu için o zamana saklanıyor bu hakkımız. İlk çocuğunuz sizinde değil mi? Ben bamya tohumu, brokoli suyu, susam ve keten tohumu yağı, naneli çörek otlu yoğurt ve paça suyu da tüketiyorum iyi geliyormuş. Sizin doktorunuz kim
Durununannesii EceS benim hocam bu ilacın geçireceğini düsünüyor bende paça içiyorum yoğurt süt ürünleri diğer dedklernizi yazaym kullanayım bende , Elazığ Süleyman Serdar Koca
EceS Durununannesii Facebook’ta gebeliğe bağlı osteoporozu olanlar diye bir grup var oradaki paylaşımlara da bakabilirsiniz. Farklı ilaçlar kullananlar da var
Durununannesii Farklı ilaçlar olduğunu biliyorum fakat sonraki gebelikler için sıkıntı olduğunu söyledi doktor, Facebook yok malesef
EceS Durununannesii zaten bu durumu yaşadıktan sonra bir daha cesaret ister. Çocuğuna tek başına yetememek çok zor. İnşallah iyileşiriz🙏🏻 Bebeğiniz kaç aylıkken kırıldınız
Durununannesii Orası öyle gözümüz korkar artık:( Ben 2 aylıkken cok aşırı ağrılar yaşadım doktor doktor gezdik kimse anlamadı en sonunda mr da gördüler sonra kemik ölçümü ile sonuça ulaştık ama yataktan kalkamıyordm hapşuramıyordm bile, çok zor günlerdi ilacım suan okdr iyi geldi ki ağrılarım yok denecek kadar az kızımı almama rağmen korseli şekilde ağrım az
EceS Durununannesii aynen ben de aynılarını yaşadım sağdan sola dönemiyordum sürünüyordum resmen. İnşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz