yerli-yummymummy Merhaba ben muhteşem cumadan birkaç ürün aldım interneten ve indirim sadece bugün için geçerli diyor 11saat sonra bitecek sizce daha büyük bir indirim olur mu iptal mı etsem siparişimi ne önerirsiniz alan geçen sene deneyimleyen var mı
VERA19 yerli-yummymummy Black friday’den başka büyük indirim görmedim ben vallahi şimdiye kadar hiçbir markada🙈
doruk33 yerli-yummymummy bende çocuk ürünlerinde indirim görmedim en iyisi mağazaları ama Van’da yok.firsatiniz varsa mağazadan alin
Bussrraa yerli-yummymummy 1 haftadır 2 şer gün farklı farklı kategoride indirim yapıyolar yarında başka bi kategoride olucak
HazelK yerli-yummymummy benden mağazadan almak istiyorum orda sanki daha iyi şeyler bulurum 🙊 daha çok seçenek var sanki ama gidemezsem yarin sipariş vereceğim ☺️
yerli-yummymummy VERA19 HM black friday adı altında indirim yapmış internete %20 11saat sonra bitecek diyor ama black friday yarın acaba bitip daha büyük bir indirim mı yapacaklar öyleyse çok üzülürüm iptal etsem mı karar veremedim
dertlikerkenez yerli-yummymummy dış giyimde %50’ye varan indirim diyor sayfasında, size indirim kuponu falan mı geldi? Bende indirimini bekliyordum da😁
Bussrraa yerli-yummymummy şuan indirimde olan tekrar indirime giriceğini sanmıyorum bende bi kaç gün önce bebek havlusu almıştım indirimdeydi. İstersen al olmadı iade edersin. Akşam bebekler için indirim olucak büyük ihtimal bende onu bekliyorum🙈
yerli-yummymummy Bussrraa bende öyle yapacam canım aldığım ürünleri iade edip tekrardan aynılarını alırım olmazsa 😅
yerli-yummymummy Hunili canım bence sende bekle indirim olursa onu mağazaya ver iade et bu akşamda indirimden al ben öyle yapacam
Sinemes yerli-yummymummy H&M’in bugün Cyber Monday indirimi var %70. Ama ara sıra güzel indirim yapıyor H&M, sadece bedenleri çok hızlı tükeniyor. Birde bazen mağazada ki indirimli ürünleri, online indiriminden daha uyguna geliyor🤷🏻♀️