Ebrarveannesi Kızlar bebeğim 1 haftadır böyle ne yapacağımı şaşırdım artık ıslak mendil kullanmıyorum sürekli her bezde sıcak suyla poposunu yıkıyorum altını açık bırakıyorum ama geçmedi mustela krem kullaniyoruz
Merve Ebrarveannesi merhabalar fotoğrafı kaldırdım nedeni ise kötü amaçla kullanılabilir olması. Postunuzu düzenledim. Arko krem yeşil tüp kullanın
Aybarsefeee Ebrarveannesi Bepanthol Banu pişik kremi en iyisi canım benim. Birde zeytinyağı sür her gece uyumadan önce sabaha kadar pişmesini engelliyor ama zeytinyağını yakıp asitini alarak kullan. Biran önce geçer inşallah 🥰
Nehirtugba Ebrarveannesi atmayın resmini lütfen bir sürü pedofili var burda kim kadın kim erkek nereden bilebiliriz?? Bolca zeytin yağı surun normal arko krem varya yeşil olan ondan varsa surun hatta siz bence direk sağlık ocağına gidin onlar size kortizonlu bir krem verirler daha çabuk geçer kötü olmuş yavrum
Gulten20 Ebrarveannesi merhaba, hamazinc krem var pişik için yıkayın mutlaka kurulayıp sürün ince bir tabaka olarak. Benim kızımda da oluyordu bu krem çok iyi geldi, zeytinyağı iyi gelmedi ıslak kalmasına sebep oldu ☹️