Pinarice Annem babam ki kardeşim ve ben koronayız. 9. Günümüz ama annem bugün ağırlaştı nefes darlığı var kronik hasta nolur dua edin kimin duası kabul olur belli olmaz rabbim herkese hepimize şifa versin inşallah :(
damlahira Pinarice çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda iyilesirsiniz hepiniz Rabbim acil şifalar versin inşallah
paputmoms Pinarice benim annem teyzelerim kanser hastası yengem şeker ve tansiyon hastası anneannem kuzenlerim eşim ben kayınbabam o da tansiyon şeker hastası hepimiz olduk valla biz de 😔😔😔 bize de dua edin 😔😔
Mom299 Tezzamanda iyileşirler insallah beminde kaynanam ve kayınpederim.korana sizde dua edin rabbim tüm hastalara şifa versin insallah 🤲
Pinarice Eymen6153 hepimizde farklı belirti verdi canım, erkek kardeşimde bacak ağrısı babamda sırt ve bel ağrısı, kız kardeşimde halsizlik ateş öksürük, annemde nefes darlığı öksürük halsizlik eklem ağrısı, bende öksürük halsizlik terleme
Crs3 Rabbim şifa versin Allahım şu virüs belasını def etsin başımızdan tez zamanda herkes şu sıralar korona Allah yardımcımız olsun
Duruminimom Allah sifa versin benimde eşim kayinvalidem görümcem dedem corona ailede herkes karantinada rabbim insallah bu gunleri atlatiriz saglikla hepimiz