Crs3 Kelebeksu bildiğim kadarı ile C vitamini s vitamini ve çinko bunlar bağışıklığı yüksek tutuyor bol ev yapımı yoğurt
paputmoms Kelebeksu ekstra vitamin takviyesi doktor tavsiyesiyle alınmalı canım vücudunda var olan vitamini ilaç olarak alırsan kendi bağışıklık sistemine zarar verebilirsin doğal şeylerden vitamin almaya çalış benim bugün 6-7.günüm ben sağlık ocağının doğum sonrasında verdiği vitaminleri kullanıyorum sadece… Eşim ıhlamur ada çayı tane tarçın aldı nane limon da karıştırıyorum büyük demlikte yapıyorum sabah akşam 1 er bardak içiyoruz çok şükür ağırlaşmadık ben ayrıca her gün bol soğanlı hakiki elma sirkeli bol limonlu sumaklı salata yapıyorum yemeklere kekik atıyorum kekik de çok iyi .. İlaçları emziren anneler kullanamıyor ben mama da veremiyorum bebeğimin süt ürünleri alerjisi var maalesef alerjik bebek maması da çok kötü olduğu için emziriyorum sadece çok kötü dayanamayacak gibi olduğumda calpol içtim parol içtim sadece…
SertapHilal 1 saatte kaçıncı covid postu bu sayamadım 🤦🏻♀️ Bal, limonlu su, tarhana ve meyve tüketebilirsin. Eczaneden c vitamini alıp kullanabilirsin. Allah şifa versin
Mamay Biz C vitamini D3 bir de propolis kullanıyoruz bol meyve tüketiyoruz. Sarımsaklı sirkeli kemik çorbaları içiyoruz. Her gün ev yoğurdu yemeyi ihmal etmiyoruz. Allah herkese şifa versin