2lokummannesiii Dün post açmıştım oğlum geç uyumaya başladı gündüz uykusunu tek uyutayım dedim bugün 1 saat uyudu uyumadı kalktı ben şimdi akşama kadar idare mi edeyim yoksa tekrar akşam üzeri uyutayım mı?
OzlemAlisa 2lokummannesiii kac aylik bebis? Tek uykuyu 2 saat kadar uyumali ki yetsin ona. Zor olabilir aksama kadar.
2lokummannesiii @Misskokulum @Seherronya Kızlar sizde bakın @AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sen de gel canım
Seherronya 2lokummannesiii bence bugun denemelisin canım tek uykuyu belki gece daha rahat olur senin için
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Evet sabah kaçta kalktı,kaçta yattı tekrar kaçta uyandı, gece uykusuna kaçta geçiyor?
2lokummannesiii OzlemAlisa evet bence de yani akşam 8 gibi uyuturum diyorum ama yine bile dayanamayacak eminim uyutsam da bu sefer 11 olur uyuması
2lokummannesiii shmsevval yeni düzen oturtmaya çalışıyorum akşam uykusunu geri çekmek için ama şimdi sadece 1 saat uyudu 15 ay 11 günlük
2lokummannesiii Seherronya dün denedim güzel oldu bugün de 1 saat gündüz uykusu çok az geldi bana da Hazmaya da bence kararsız kaldım
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sabah 7 buçukta kalktı ben oyaladım 12 buçukta uyuttum bir saat kadar yattı ve geri kalktı. Gündüz tek uyku yaptırayım diyorum ama yok olamayacak sanırım 1 buçukta kalkıp akşama kadar nasıl oyalarım?
2lokummannesiii Seherronya ah akşam çok zor oyaladım hiç durmadı. Uykusu geldi 9 da yatırdım ama gel bana sor.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Çok az uyumuş akşama kadar dayanmaz o uykuyla çok mızmızlanır. Saat 15-15:30 gibi uyut bir daha, 1 saat daha uyusun. Akşam da 21 gibi geçer uykuya.
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi uyur mu ki acaba 4 gibi denerim çünkü 4 saat arayla uyur genelde
2lokummannesiii Mom9 ya 6 buçuk saat arası olacak hiç durmuyor bir süre sonra😔 siz nasıl yapıyorsunuz