kukuleta Hanımlar eşim pozitif cıktı banada bugün gelcekler test için. Bebeğim sadece hapşuruyor. Eşimle ben kuru öksürük baş agrısı bende burun akıntısı eşimde sırt agrısıda var. Cok kötü birsey cigerlerim sökülüyor sanki. Bebeğimide maskeyle emziriyorum. Birde şey sorucam diyorlarki verilen ilaçlar daha kötü yapıyormuş içmeyin bitkisel şeyler için diyorlar ben zaten emziriyorum ilaç vermediler eşime verdiler
DAK kukuleta Canım bizim 5. Günümüz bugün 3,5 aylık bir bebeğim var oda geçirdi. Aşırı halsizdi oyun oynarken birden uyuyakalıyordu aşırı terleme vardı . Ateşi hiç olmadı çok şükür uyandığında da huysuzluğu vardı bir yeri ağrıyor gibi calpol verip uyuttum ilk 3 gün. Şuan belirtilerimiz hafifledi bende eşimde ilaç kullanmadık ilaçların yan etkileri olduğu için kuzenimin elinde ve vücudunda yara gibi şeyler çıktı ilaçtanmış. Korktuk o yüzden oda bende içmiyoruz. İlk 3 gün parol içtim şimdi ihtiyacım kalmadı onada. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
paputmoms kukuleta ben ilaç kullanmıyorum sadece kötüleşirsem calpol ve parol içiyorum canım 6. günüm önce ben pozitif çıktım sonra da eşim pozitif çıktı… Nane limon ıhlamur ada çayı tane tarçın karıştırıp içiyoruz bolca soğan ve sarımsak yiyoruz elma sirkesi içiyoruz salataya elma sirkesi katıyorum yemeklere kekik ekliyorum çok şükür çok ağırlaşmadık İnşAllah Bi an önce biter bu musibet.. Eşim sen bulaştırdın diye dün üstüme yürüdü birbirimize girdik 😔
Pinarice Benimde 9. Günüm canım emzirdiğim için herkese verilen ilaçlardan vermedi emzirenlerin kullanabildiği ilaçlardan verdi azitro ve parol onları verdi içtim bitti semptomlar devam ediyo panik atağım da var korkuyorum rabbim hepimize şifa versin inşallah
SertapHilal Ben ilaç kullanmadan atlatmıştım canım, eğer çok kötü değilsen kullanma. C vitamini, bal, limonlu su ve tarhana iç
DAK kukuleta Ben hemşire bir arkadaşıma sorduğumda dahiliye doktorum ciğerlere inmeden kullanmana gerek yok dedi. Bu yüzden bizde kullanmadık ciğerlerimize de inmedi çok şükür. Yine karar sizin tabi hamile ve emzirmelere yasak kullanmak o zaman hepsinin ciğerlerine inecek.
DAK kukuleta Benim bebeğimde de hapşırıkla başladı halsizlik uyku hali ve terlemeyle devam etti ama çok şükür başka belirtisi olmadı. İnşallah olmazda 🙏🏻
Pinarice paputmoms canını sıkma bu illet kime nasıl bulaşıyo belli değil rabbim şifa versin eşin de hatasını anlar inşallah
paputmoms Pinarice hiç sanmıyorum dünden beri yüzüne bile bakmıyorum konuşmuyorum geldi sarıldı özür diledi kendimi çektim ona bu konuda onu asla affetmeyeceğimi söyledim ama yaptı… Affedemiyorum bakalım şu süreç bitsin Allah büyük.. Anneannem aradı fırça attı Bi sürü üzme torunumu diye ama anlayana.. Ailemi suçluyor çünkü önce onlar pozitif çıktı dedem vefat etti taziyeden bulaştı bize dedemin ölüm raporunu gözüne soktum hala anlamadı anlamaz.. Şimdi kayınbabam ve iş yerindekiler de pozitif yani onlar da bize bulaştırmış olabilir belki onlar bana bulaştırdı ben de bizimkilere bulaştırdım bu da ihtimal ama bunu kabul etmiyor dünden beri çok kötüyüm 😔😔😔
E_Nasiba Ben antibiyotik kullanmadım sadece. Doktor emzirdigim için izin vermedi. Diger şeyleri yapdırdım.
paputmoms kukuleta o bulaştırsaydı sen bulaştırdın olmayacaktı Bi de dün üstüme yürüdüğünde bağırdım senin yüzünden hasta oldum Bi de rezil mi olayım dedi bana 😔😔😔
kukuleta paputmoms yani aslında bize benim tarafımdan birinden bulaştı eşim hiç bişey demedi bulaştıran bide diyoki haklını helal et