Zeroo Merhaba güzel anneler 48 günlük bebegim var. Tayinimiz cıktı Urfaya yeni geldim önerebilecegiz cocuk doktoru var mıdır. Simdiden tesekkürler.
TinkyWinky Zeroo BNde burda bekleyeyim . Lotus hastanesi Abdurrahim bey çocuk doktoru Özel ruha academia mahmut abuhandan çocuk doktoru bunları duydum ama gitmedim henüz bende doktor arayışı içindeyim güzel ilgilenen
edsn1 Zeroo urfayı bilmiyorum ama Adıyaman’da Selma İnat Çapkın diye bir doktoru takip ediyorum Instagram’dan iyi bir doktora benziyor urfadan falan da giden oluyor kendisine,bir bakın isterseniz sayfasına
Eliftoprak44 Zeroo Abdürrahim çekin var lotus hastanesinde. Ben gittim çok iyi ilgili sıcak kanlı bir doktor. Pişman olmadım burda olduğumuz sürece artık ona giderim.
Zeroo TinkyWinky siz de mi yeni geldiniz urfaya. Tesekkür ederim bende bir bakayım söylediginiz doktorlara. Birde Fatih saracoglu dediler academia da.
Zeroo 6363 merhaba tesekkürler yorumunuz için academia hastanesi mahmut abuhandana gittik. İlk de memnun ayrıldım ama sıkıntıı olursa degerlendirim