bukisss Kızlar 3 aylık bebegim bugun aldım devit kullanıyordum o gaz yapiyor diye bunu aldım fakat nasil kullanacam bunu anlqmadim bir puf 3 damlaya denk gelir diyor üstünde siz nasıl kullanıyorsunuz
MelikeKonac Benim kızım da 3 aylık.1 fıs dilinin altına gelecek şekilde sabah beslendikten sonra sıkıyoruz.
MelikeKonac bukisss evet günlük kullanıyoruz.Bundan önce biz de başka bir marka damla kullanıyorduk ama onu vermesi çok zor oluyodu kaşıkta kalıyodu akıyodu falan.Püskürtme şeklinde çok rahat oluyor👍🏻
Asmom Bir yaş üstü olup bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar doktora Bugün sordum ilacımız bitti ocean tercih edelim mi diye 1 yaşından sonra sadece güneş görmesi yeterli dedi anlamadım 🤷🏼♀️
Asmom CankizimRavzam bebeğim 13 aylık ve prematüre bi bebek. Açıkcası emziriyorum ama bende de d vitamini düşüklüğü var ve şu pandemiden dolayı vitamin desteği almalı diye düşünmüştüm ama doktor mesajda 1 yaşından sonra güneşe çıkması yeterli deyince şaşırdım
CankizimRavzam Asmom kis günü şu soğukta nereye cikartcaz bu bebeleri sen kullan canım hem premitura diyosun daha çok ihtiyacı olur d vitamini önemli yada başka doktora sor
Asmom CankizimRavzam bence de hem kış günü hem kapıdan çıkmaya korkar olduk. Bir de sağlık ocağındaki doktorlara danışayım en iyisi