Rihle Merhaba kızlar aranızda bebeğine sidefer damla kullanan oldu mu kullandıysa ne gibi etkileri oldu. Kaka,huzursuzluk vs gibi
Mom0909 Rihle bizde bi haftadır kullanıyoruz kakasını zaten geç yapardı bi kac gün yapmazdı ama doktor normal demişti huzursuzluk var suan oda dişten diye düşünüyorum ama bundan mı acaba böyle yan etkileri mi varmıs
hirazls Rihle Bugün ilk damlamı verdim deneyip görücem valla 👍 umarım yan etki yapmaz zaten gazlı, bir bebek double bir yan etki kaldıramaz bu yorgun uykusuz bünyem😆
Yalova Rihle ben bebeğime 4 ay kullandım.bebegım gayet guzel ıcerdı kabızlık falanda yapmadı ama degerlerını kesınlıkle yukseltmedı.sımdı nutrıgen ferromıxın kullanıyorum ama daha tahlıl yaptırmadım.bakalım ınsallah yukselır degerı
hirazls Anneyeni ben ilk defa kullandım ve sonra buzdolabına koydum sizde dolapta saklıyorsanız kaç dakika önceden çıkarıp veriyorsunuz?
hirazls Anneyeni evet dolapta saklamak gerekiyormuş,canım vermeden bi 15 dkka önce çıkarıp veriyorsun
Anneyeni hirazls aaa tamam o zaman canim tesekkur ederim simdiye kadar hep oda sicakliginda durdu bi zarari olmusmudur acaba ya