Sehertatar Kızlar bazen gaz sancımız çok oluyo bizde rahatladın diye çarşafta sallıyoruz işe yarıyo hamak beşikler var çarşafa benzeyen onlardan kullanan var mı ??
Busranisa Sehertatar off ne çektim bu çarşafta sallamaktan ya aşırı gaz sancısını susturan tek yöntem 🥺 4 aylık oldu hala devam ama şimdi ayakta sallamaya gectim . Bende bi ara bizim orda çingene beşiği derler ondan kurmayı düşündüm
supermom2 Sehertatar ilk oğlum kolik bebekti ona almıştık çokta işe yaradı.sonraki oglumdada kullandık.hatta kaldırıp posetlemistim yine işe yarar diye bu günde ikizlerimin biri cok huysuz onun için tekrar kurdum.yani gerçekten kullanışlı tavsiye ederim
hulyadurmus Sehertatar canım hamak beşik kurtarıcımız oldu. Bebeğim kolik gerçekten işe yaradı gündüzleri onda uyutuyorum.
Adeninannesiiii Sehertatar hamak kullanıyorum e bebekten aldım sallama olayımıza son verdik hamakta sallıyoruz bizim için daha kolay oldu
Sehertatar Adeninannesiiii ortası içerde olandan mı yoksa düz olandan mı hangisi daha iyi bilemedim eşim bugün alacak
01_210820 Sehertatar var kullanıyorum gaz sorunundan aldık çarşafta sallamaktan çok yorulduk memnunum
Ruveyda98 Sehertatar hamak beşik kullanıyorum ve aşırı rahat ettim sayesinde gaz sancımız yoktu ama hep ayakta sallanarak uyurdu bir süre sonra bende yoruldum ama hamak beşik çok rahat
Bnhr Sehertatar bizimki hamak beşikte yatmadi, bildiğin çingene salıncağı kurduk. Sadece onda uyuyor artık. Kolik bebek bu arada benim bebem de
Adeninannesiiii Sehertatar ortası çukur olan battaniyeyle sallama etkisi veriyor linkini atayım isterseniz
veralinna2 Sehertatar canım ben hamak kullanıyorum gayrette seviyor onda uyutuyorum gazı yada kakası varsa pusete koyuyorum rahatlıyor
Tortilla Sehertatar benm kızım kolık degıldı ama hamak kullanıyorm cok sevıyor onda uyuyor gunduzlerı ınsan bayaga rahat edıyor ayakta sallıyordm bende asırı rahatladm
Sehertatar Tortilla bende almayı düşünüyorum teşekkür ederim belki işe yarar akşamları çarşafla sallıyoruz eşimle birlikte zor oluyo