Mervebtnrr Kdry canım benim kızım 2 buçuk aylık 40 i çıkınca hiç uyandirmadim kendi uyaniyo. Şuan ki düzenimiz gece 12 de uyuyo 6.30 a kadar uyanmiyo gece bir kere mama veriyorum uzun uyuyo tok uyusun diye altini alıyorum beşiğine yatırıyorum bnce sende kaldırma kendi düzeni olussun
123456 Kdry çok bölük pörçük doğru dürüst uykumuz yok maksimum 2 saate bir uyanıyoruz o da ilk yatışta sonra saatte 1 e düşüyo bu😏 3ay 11 günlüğüz çok yorucu 🙄
Agg0207 Kdry mesallah çok güzel uyuyor bebegiz acaba geceleri bu kadr uyumaa ne zaman başladı bebegm 48 gnlük pek gece uykumuz yokta
Kdry Mervebtnrr Benim oğlumda senin gibi canım. Gece 12 de uyuyor. Sabah 06:30 kadar. Acaba uyandırıp emzirmelimiyim çok kafama takılıyor😕
Mervebtnrr Kdry yök canım kaldırma doktor bize ddi bunu acıkınca uyanacak zaten dedi hiç bise olmuyo merak etme😊
fatima Kdry gece sütünün kalitesi daha farklı olduğu işin gece kalkınca emziriyorum ben, kalkmasa kendim kaldırıp emzirip uykusu bölünmeden uyutmaya çalışırım.. bizimkide 2 ay 2 günlük ebemiz 3-4 saati geçmesin dedi uykusu dedi
Duyguuguralp 123456 aynen bizde 3 ay 10 gün mutlaka 2 saate bir kalkıyoruz hiç aralıksız 3 saat falan uyuduğumuzu hatırlamıyorum 🙄
Yenievliiiiii benim bebeğimde 6 günlük.iki üç saatte bir uyanıyo. Uyandır emzir yoksa sarılık olur diyolar bende korkuyorum ama bİ yandan da uyku düzeni olsun diye uyandırmak istemiyorum
NeclaDefne Yenievliiiiii 6 günlük bebeğin uyku düzeni olmaz ki🤷♀️ En az 40 gün uyandırıp emzirmelisin hem sarılık olmaması icin hem de daha minicik annesinin sütüne çok ihtiyacı olduğu icin. 40 ı çıktıktan sonra kontrolde doktorun seni yönlendirir eğer kilosu iyi ve sarılığı yoksa uyandırma der muhtemelen acıkınca kendi uyanır der.
Kdry Yenievliiiiii Canım daha çok küçük, uyanmasa bile sen uyandır mutlaka ve sık sık emzir sarılık olur. kan şekeri düşüyor
Mevsimela Yenievliiiiii uyku duzeni ilk 3 aydan sonra olisur.bizz sarilik olduk 10 gunlukken doktor emzir kaldirip mutlaka dedi.Sariligi bitene kadar 2 saatte bir emzirdim gece gunduz.
Tuubaa Yenievliiiiii o kadar bebegin uyku düzeni olmaz canım alışkanlıkları 3. Aydan sonra başlıyor kesinlikle 2 saatte bir emzirmen lazım yoksa evet sarilik olur.
Mervebtnrr Gozle benim kızım 100 cc yiyo fazlasını yiyemiyor. Uyumadan 1 saat öncesinde de emziriyorm
Yenievliiiiii Kdry Ama uzun emdiği için doyuyo ondan uyanmıyo uyanınca verirsin diyolar.bende en fazla iki saat beklİyorum uyanmazsa uyandırıyorum.göğüs ucumda yok zorla tuttuyorum.uyandırıncada sinirleniyo tutamıyo.s
Kdry Agg0207 2,5 aylıkken başladık canım. Uyuduğu oda da hıç ışık açmadım.gündüz ve geceyi ayırt etmeye başladı.
kuantumx Biz 2 aylık kontrolümüDe doktor 3 saati geçirme dedi. Gece de3 saat aralıklarla uyandırmadan emziriyorum. 6 saat uzun bir süre geldi bana.
Kizlarimm Kdry ayy ne guzel etmissiniz bu soruyu sorarak bende sizin gibiyim kizim 3.5 aylik oldu bugun gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah 6 ya kadar benimde icim hic rahat etmiyordu alarm kurup kalkiyordum gece 4 gibi falan emzirmek icin