Sevdaalp Defneaselimm Balık yiyorsa vermene gerek yok canım. Doktor önermemişti bize aynı şekilde eczacida söyledi balık yiyorsa vermeyin demişti.
Woody Defneaselimm Sevdaalp https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/selcuk-sirin/diyet-anne-baba-ve-ok-loncesi-egitim-cocuklarin-zekasini-arttiriyor-40107514
Kuzu Defneaselimm yeni aldım bende trendyoldan portakal aromalisini arkadaşım bebeğine kullanıyor ve çok güzel iştah açtığıda söyledi sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum
Defneaselimm Woody internette 1 yaş sonrası baslatin diyor kafam karıştı benimde sizlere sorayim dedim cok teşekkürler
Defneaselimm Woody peki ne kullaniyosunuz biz ocean multi vitamin almayi düşünüyoruz icinde başka vitaminlerde bulunuyo balık yagida var iceriginde ama birazda olsa balik yedigi icin bunu alalim dedik
Balimpamugum Woody Peki emzirme döneminde balık yağı kullandınız mi? Benim kızım 2,5 aylık alerjik bir bebek balık tüketemiyorum. Acaba balık yağı takviyesi almalı mıyım diye düşünüyorum. Bu ay doktora sorucam başlamam gerekiyorsa bi an evvel başlayayım.
Woody Sevdaalp “Balık yağındaki omega-3 ve omega-6 yağ asidi ihtiva eden kapsüller verilen çocukların beyinlerinde gri madde artarak zekayı kuvvetlendiriyor. Hapları kullanan çocuklar, üç yıllık zeka gelişimini üç ayda sağlayabiliyorlar”
Sevdaalp Woody Doğal yolla almayı tercih ediyorum her zaman ve öyle yapmaya devam edeceğim. Haftada 3 gün yediriyorum balığı. Bence sizde bi doktora danışın balık yiyen çocuğa balık yağı gerekmez diye söylüyorlar zaten.
Woody Defneaselimm evet burada çok yaygın kullanılmıyır malesef. Ben de 5. Ayda vermrsine ragmen tereddüt edip doğru düzgün kullanmamıştım. Pişmanım.. Çok basit bir şeyle bebeklerin zekasına ne kadsr olumlu katkıda bulunabilirmişiz meğerse
Woody Defneaselimm ocean multivitamin kullanıyoruz biz de. Balıj yediği gün vermiyorum. Daha 1 kere yedi ama olsun 😀😀
Woody Balimpamugum hayır kullanmadım. Kan değerlerim iyi oldugu için d vit. Bile devam etmedim. Hamileyken kullandım ama.. Bugun kan verip baktıracagım tekrar.
Woody Sevdaalp doktor önerdi zaten. Başlattıgında henüz balık yiyemiyordu. Şimdi de balık yediği gün verme dedi
Melike66 Bnm bebeğimde balık yemiyo hiç bişe yemiyor balık yağı bnde almayı düşünüyorum iştahda acarmı acaba öle duymuştum ben
Defneaselimm Melike66 bunda vitaminlerle birlikte karışık olduğu icin istahda aciyo diye okudum yorumlarda
Melike66 Defneaselimm evet bnde öle okudum doktora gidemiyoz alıp almamakda kararsız kaldm bebeğim hiç bişey yemiyor