inception ne yazıkkı nasıl bir hastalık 5 gündür hastanede yatıyoruz bir türlü olumlu konuşmuyorlar her dinlediklerinde ciğerlerini ses geldiği için bissürü hava :( çok dikkat edin arkadaşlar hava yoluyla bulaşan bir hastalık 😷 ne zaman çıkıcaz merak ediyorum
Nekwa inception Alya__ela benimde oglum 2.5 aylikken oldu dr 6 igne verdi sabahh aksam yaptidik bir kere hava verdik asist kullandik 2 defa 1 hafta arayla ama tam iyileşmesi 1 ayi buldu. Sizi neden yatırdılar acaba?
Berna2828 inception benimde bebeğim 12 günlükken bronşiolitten yattık 5 gün hastanede sürekli öksürüyordu ve burnu tıkalıydı🙈şuan 28 günlük . Taburcu olduktan sonra da evde hava vermeye devam et demişti doktor ve burnunu açık tuttum sürekli neyseki ateş vs olmamıştı. Rabbim korusun bebişlerimizi🤲🏻
Sevil inception benim kizimda bronsiolit oldu ilac kullaniyoruz cok inatci bi hastalik 1 hafta oldu hala gecmiyo.Cok gecmis olsun ins cabucak gecer.
-erCansu- Alya__ela 😔 nekadarlıktı sizinn.. bnm oglum 2 aylik olucak 9 gündur yogun bakmda nezmn cikar soylemediler balgami atmasi lazm diyorr
inception Alya__ela off sizede çok geçmiş olsun nasıl birşey Allahım çok sabır istiyor yavrumu böyle görmek istemiyorum 😔
Alya__ela -erCansu- şuan 3 ay 4 gunluk.3 gun once taburcu olduk..ilk hastalandiginda daha kucukdu 1 aylikdi.simdide igne we antibiyotik kullaniyoruz.dakikalarim bile korkuyla geciyor oksurecekmi hiriltisimi olacak biseymi olacak diye😢😢
Elifzeynepb Buzde 2 ay 5 gunlukkrn olduk ama evde tedavi ettik. 5. Gun kontrolunde iyi gecti ilaclara devam demisti. En kisa surede atlatirsiniz insallahh ne kadarlik bebisiniz.
inception Nekwa bizi rahat nefes alamıyor diye yatırdılar ama hala ne hikmetse olumlu konuşma yok aynı aynı
Alya__ela Nekwa bizede 5 igne werdi gunde 1 defa..bronsiolit dedi.yaninda gripli biri kalmis dedi.gercekden de ikisindede diger kizimin gribinden gecti.yanina yaklasmadi bile ama onun oksurugunden bile aliyormus😔
Elifzeynepb inception insallahh en kisa zamanda evibize ckar sagliginiza kavusursunuz Rabbim kimseyi hastanede birakmasin.
-erCansu- Alya__ela evett yaaa kafayı yicemm hayirlisiyla bi ciksaydii.. hic biseyi yoktu bigün oksurdu oteki gun hastanedeydm kucgmdan aliverdiler cok zor 😔 artik neyapicam bilmiyoormmm
inception Elifzeynepb amiin insaAllah gerçekten çok zor annelik duygusu ağır basınca psikolojim gitti hep
Alya__ela -erCansu- ayni bende oyle yaptim.oksurmeye basladi gece sabah hemen hastaneye goturdum.omrumden omur gitti onu oyle görmekten😢kendimi sucladim hep neyine dikkat etmedim naptim diye.Rabbim yavrularımıza sifa wersin insaAllah🙏
Nekwa inception seninkisi bayaa ağırmış. Merak etme kisa zamnda toparlanır miniisn canım Benim büyük oglaanda artik kronik oldu 2 ayda 1 tekrarlıyor Alıştık ona da bünye kuvvetlenene kdr böyleymiş
Deryasert 18 günlükken 6 gün yattık evde hep maskeyle solaşıyrz şuan 52 günlüğüz hala burun tıkanıyor serum fizyolojik suyunu serum şeklinde aldım burnuna şırıngayla sıkıyorum hastanede çok zor oluyor Allah şifa versin yavrularımıza