Bugdu Kızlar kızım bugun bir tane rafadan yumurta kibrit kutusu peynir 2 zeytin yarım domatez 4dilim sucuk yiyor yeterlimi kahvaltı ögünü icin sizce?
Zeyzey2019_ Bugdu benim kızım da hemen hemen aynısını yiyor. 1 haşlama yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 2 3 zeytin, 1 salatalık içi, avuç içi kadar da ekmek yiyor evde yaptığım yoğurdun kaymağı ve bal ile. 22 aylık bu Arada.
nursocum Bugdu yeterde işlenmiş gıdalarla tanıştırmak için birazcık erken gibi yine de siz bilirsiniz
Bugdu Deletedmom9 haftada 2 kere 4dilim veriyorum sevdigi icin onun dısında hergün düzenli 1tatlı kasıgı dut pekmezi ve pancar pekmezi veriyorum gün içinde
Zeyzey2019_ Bugdu teşekkür ederim. Bazen daha az da yiyor. Yediği kadar, zorlanıyorum. Doyuyordur herhalde. Sizin bebişe de afiyet olsun
teachersrn Bugdu bence de yeter gayet iyi yiyor maşallah. Benim oğlum da 2,5 yaşında yumurtayı artık hiç bir şekilde yediremiyorum. Siz her gün veriyor musunuz? Ben bir aya kadar her gün veriyordum farklı şekillerde. Bıktı herhalde artık ağzına sürmüyor. Ne yapsam da yedirsem acaba?
Twinmomdd teachersrn Patates tostu deneyebilirsiniz yumurtada içinde olmuş oluyor benim ikizlerim çok seviyorlar
Bugdu teachersrn valla kızım tam pişmiş yemiyor ya omlet yapıyorum yada rafadan ama genelde rafaden oyalayıp oynayıp yediriyorum hergün yapıyorum ama bazen hic agzını acmayıpyemedigide oluyor ozamanda zorlamıyorum
Twinmomdd Bugdu Bizimkide hemen hemen aynı ama ben sucuk sosil salam falan vermiyorum. Bugün haşlanış yumurta, biraz beyaz peynir, domates, 2 dilim kaşar peynir ve bal yediler
teachersrn Twinmomdd içeriğinde yumurta olan gıdaları verebiliyorum zaten pankek vs gibi ama porsiyon olarak tam bir yumurta yemiş olmuyor o şekilde. Daha az almış oluyor yani. Patates tostunun da tamamını veremem sanırım.