Esomami Gozunden sarimsi akinti akiyo iki gundur dahada cogaldi 1 haftalikkken doktor damla verdi goz yasi damari tikanikligindan olur yenidoganlarda olabilir dedi masaj uygulamami soyledi duzelmisti simdi tekrarladi basina boyle bise gelen varmi😔
Omarr Esomami sürekli doktorunuzun gösterdiği masajları yapın en etkili yöntem o. Benim kızımınki 6ay sürmüştü 1yaşına kadar geçmezse ameliyat ederiz dedi. Damlalar kullandık ve sürekli masaj yaptık
Seymaaa Esomami benim çocugumda da vardı damla kullandım bir iki hafta rahatladı çocuk sonrasında tekrarlayınca doktorum masaj ve çocugu yıkarken bitkisel şampuanı yüzüne sür az gözüne kaçsın dedi ve etkilide oldu
Esomami Omarr 6 ay cok uzun dimii yani sizinde cokmu akiyodu bebeginizin boyle gozunu acamiyo cocuk resmen her emmek icin uyandiginda temizliyorm
Omarr Esomami evet canım uykudan uyandığı tek göz olarak kalıyordu diğer göz çapaktan açılmıyordu ılık su ve pamukla hemen siliyordum. Sürekli masaj yap göz doktoruna götür sık sık bizimki 6ay sürdü seninki daha erken düzelebilir