ZeynepDuruuu Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz bebek arabası varmı🤔 Şu dönemde pek lazım olmaz diye kanguru aldım ilk zamanlar için. ama kızım ağırlaşmaya başladı artık taşıyamıyoruz onunla. Traveller çok ağır olduğu için almadım
BalarisiYusra ZeynepDuruuu bebeğiniz büyüdüyse travele gerek kalmaz ben kanz travel Sistem aldım çok hafif kabin arabalardan bile hafif 😅
Meriwa ZeynepDuruuu chicco ohlala 2 aldım küçük pratik 3.8 kg doğduğundna beri kullanıyorum canm cok da memnunum bakmanı tavsiye ederim tabi bi baston kadar değil ama bastonlar bana cok ağır geldi arkası yatmıyo diye almamıştım
ZeynepDuruuu BalarisiYusra Evet büyüdü😃 sadece puset ve kanguru almıştm. Hangi model acaba yaa okadar hafifse merak ettim😊
CilekRecelim Kraft tango kabin boy diye geçiyor. Çok hafif ve tek elle açılıp kapanıyor. Ayrıca kapanınca valiz gibi çekilip kolayca taşınıyor .
ZeynepDuruuu CilekRecelim Aa evet bu modeli görmüştüm ebebekte hatta baya hafif geldi banada kullanışlı duruyo. Nekadar kullanabilirim bu ürünü. Yani kaç yaşına kadar
BalarisiYusra ZeynepDuruuu kanz travel Bebek arabası yazınca çıkıyor canım ama puseti de olduğu için büyüdüyse gerek yok onu almana
CilekRecelim ZeynepDuruuu ben yeni doğan itibaren başladım. 16 kiloya kadar diyor ama baya geniş bence daha da fazla kullanılır .
Meriwa ZeynepDuruuu ne alıcaksanız alın mağazada açıp kapatın taşıyın bi elde cocuk olduğunu düşünün bi daha baston almıycam yeterli yani
Esra4646 ZeynepDuruuu moroğlu bebeden 4 Baby araba aldm daha iki üç gün oldu elime geceli ben beğendim hafif araba 520 TL o sitede daha farklı arabalarda var bakabilirsiniz şürülmeside arkadan çok kolay ama önden biraz zorlyr
Yelizdurmus Esra4646 ama o ürün biraz kg bakımından ağır ben kullanıyorum açıkçası memnunum ama annemlere gittiğimde kapatıp binaya koyana kadar canım çıkıyor 😩
Esra4646 ZeynepDuruuu https://instagram.com/moroglubebe?igshid=1ozyur8095mm7 sitesi bakmak isterseniz