EMINARDAM Kızlar şöyle birşey duydum eğer anne kabizsa bebek de kabiz olur diyorlar sizce doğru mudur
Egeannesi1509 EMINARDAM diyorlarda diyorlar boş yapıyorlar takmayın :) alakası yok 5 güne kadar bebeğin kaka yapmaması normalmiş dr’mız dedi bebeğiniz kaç aylık?
Rabiaaa22 EMINARDAM yok bee.herkesın sindirm sistemi ayrı.sen sadece emziriosan yedıklerıne dıkkat et bol su tuket.bişick olmaz😘❤️
Egeannesi1509 EMINARDAM şu an benimkide öyle 5 gün geçtikten sonra yapıyor 2 ay 11 günlüğüz bizde 1 aylıkken başladı geç geç yapmaya normal yani zamanla geçiyor doktorumuz öyle dedi
Egeannesi1509 Busraaaaa0 dokturumuzun dediğine göre bebek kendi akışına bırakıyor hem kilo alması için hemde süt yağlı olduğundan sindiremiyormuş gayet normal bir durum endişelenmeyin geçiyor net bu ayda geçecek demedi zamanla düzelirmiş 7 gün olursa zeytin yağı vere bilirsiniz bir çay kaşığı
EMINARDAM Egeannesi1509 zeytinyağı bizde hiç işe yaramadi ya eczaneden ilac almak zorunda kaldık jel verdi öyle yapti
Egeannesi1509 EMINARDAM benimkide öyle bebek yağıyla karnına masaj yapıyorum ayağının altına falan kendisi gazını çıkarıyor bayağı rahatlıyor bence kullanmayın alışırsa hep jel kullanmak zorunda kalırsınız yapmaması çok normal düzelir kilosuna faydası çok oluyor çünkü yapmayınca 5 günü geçerse yapın ama yinede siz bilirsiniz 😇
EMINARDAM Egeannesi1509 yok tek kullanimlik zaten artık cok rahatsız etti oğlumu uyku uyuyamadi vermek zorunda kaldım yoksa bende kullanmaktan yana değilim bagirsaklari tembelestiriyor boyle seyler
Inci_mercan 5 aylık kızım 14 gün yapmadı doktor olabilir dedi zeytinyağ sıcak su masaj denedik enson lavma yapıldı smdi 3-5 gün arası yapıyor oncedende öle yapardı keyfi yerindeyse karnı yumuşak da sorun yok dedi doktor