senem9 Kızlar selam. Başlıktan anlaşılıyor derdim zaten. Ya ben internetten şal aldım bir sürü. Hepsi ince iç gösteriyor hepsini iade ettim. Bu iç göstermeyecek hafif kalın şalların bi adı var mı? Ya da alıp memnun kaldığınız bi site de olabilir. Paylaşırsanız çok sevinirm
ElifAlmila55 senem9 valla ben onu bunu bilmem ben ipek şal kullanırım ipekevi armine diğer şallars hiç alışamadım.
senem9 [silindi] galiba freshscarf diyorsunuz ama sitede onlarca model ismi var neyi seçeceğimi bilemiyorum.
Annesininpremsesi Medine ipeği normalde göstermez.Ama qef’in şalları bir tık daha kalın olduğu için onun medine ipek şalları hiç iç göstermiyor
Annesininpremsesi senem9 ipek şal yapısı gereği ince ama iç göstermez.Bende kullanıyorum ipek şal iç göstermiyor.Ama uygun birşey bakıyorsanız fresh,qef,mavidenscraf,modakaşmir şalları güzel deneyin derim.Ayrıca pamuklu şallarda iç göstermez onlarada bakın
ElifAlmila55 senem9 hayır canım asla iç göstermez evet ince ama dökümlü birşry değil gayet tok duran bir yapısı var hep ütü istiyo sadece
[silindi] senem9 karma koleksiyona bak canım ablam bin tane foto atıyor hangisini seçeyim diye hepsi karma koleksiyonundan önü güzel duruyormuş