Mliya Merhaba kızlar kızım bir kaç gündür balgamlı oksuruyordu defalarca Dr götürdüm hiç bir şeyi yok iken bir anda bronşit olmuş .. Moralim yerle bir çok korkuyorum ilerler diye 😥
bynduru Mliya virüs kapmis.2 sekilde oluyor birincisi virus ikincisi nezle veye grip sonrasi cigerlwre inmesi ile
Beren Mliya canım bnım sakın ol buhar yap cocugun odasına ilacını duzenli ver birde bir tavsiyem olacak bal ısıt iki beze sur birinı bebegım bagrına birinı sırtına koy ılık ılık biz öyle atlattık
Beren Mliya canım bnım sakın ol buhar yap cocugun odasına ilacını duzenli ver birde bir tavsiyem olacak bal ısıt iki beze sur birinı bebegım bagrına birinı sırtına koy ılık ılık biz öyle atlattık
Gamzesari2018 Korkma canımbenmde basıma geldi insan çok üzülüyor hastaneye gttk kaç gün hava aldı düzeldi çocuk hasta olucak illaki 🙂
Mliya Gamzesari2018 perişan oldum tabi hasta da olacak ama ne bilim içim gitti çok fazla üzülüorum büyük kızım grip . ben grip o bronşit nasıl oldu cözemedik
Mliya bynduru grip snrası sanırım çünkü baya uğraştım sonunda inmiş bronşlarına. Sabah beri ağlamaktan perişan pldm babası yurtdışında tek başımayım. Bunaldım ağlamaktan harap oldum bakamadmmı şimdi diye diye yedlm kendimş