Derincanan Kızçeler bebelerinize cennet hurması yediriyomusunuz ? Bahçemde ağacı var bende dün 14 aylık kızıma yoğurtla karıştırıp verdim şu günlerde şifa olur inşallah bi çok şeye faydası olduğunu biliyorum…sizlerde seviyomusunuz benim pek aram yokta 😂🥴
Mom9 Derincanan ben iyi olmuşlarını severim. Şeftali gibi ya çok farklı tadı yok bence 😂 kızıma püre yapıp veriyorum bazen yoğurtla bazen yulaflı veriyorum. 15aylık kızımda
Balbocegi Derincanan ben bayılırım. Fakat tek olarak yemiyorlar maalesef. Ben de bu tarifi yapıyorum. Bayılarak yiyoruz ailecek (10 yaş ve 9 aylık bebeler)💕
Derincanan Mom9 bende blendrdan geçridim öyle yedirdim dün yogurtla karıştırdım pekte sevdi vala bayıla bayıla yedi 😂 yulafla nasıl yaptın canım bugunde öyle deniyim
Mom9 Derincanan 1 yemek kaşığı yulafı pişiriyorum içine biraz hurma püresi yarım muz ekliyorum. Şekerini dengelesin diye azcıkda tarçın atıyorum. Doyurucu ara öğün oluyo. Tavsiyem çatalla ezin ya da cam rende kullanın vitamini ölmesin 🌺
SinyorinA Mom9 bende yulaf yediriyorum ogluma cok saglikli bazen pekmezle bazen meyveyle tatlandiriyorum 😇
Balbocegi Derincanan Aysc Şimdi yaptım, pişiyor. Ama bu sefer değişiklik yaptım. İçine iki adet muz, bir kuru incir, iki adet gün kurusu ve iki adet kuru kayısı koydum. Pişince de atarım resmini 🔜Kuru üzüm koymadım. Ev de yoktu.
Derincanan SinyorinA 😂 bende sevmem yani bi tane yedim oda çok süt yapıyo diye yedim ama gerekten çok süt yapıyo
Gamzeli03 Derincanan çok güzel bir meyve şifa vitamin deposu ben sade de veriyorum kaşık kaşık severek yiyoruz şifa olsun 😋😘🤲
Derincanan Gamzeli03 şifa olsun canım benim bahçemde ağaçta dolu yiyen yok vala yakın olsanızda versem
Derincanan CankizimRavzam Allahım yesinler o küçük sosyeteyi 😍 olsun tatması yeter sende emziriyosan ye canım çok süt yapıyo
Gamzeli03 Derincanan ayyy yenmez mı ya eşim her gün alıyor önce pek sevmezdim eşim sayesinde alıştım bende afiyet olsun sizde bol yiyin şifa olsun. 😘😋