Minelsumm Bebeğim 10 günlük ve dili bembeyaz olmuş pamukçuk çıkmış nasıl geçer napabilirim çok huzursuz 😔
Yavuzumunannesi Minelsumm pamukçuk için damla tarzı şurup oluyor eczanelerde..benim oğlumunda oldu beş gün içinde bitti o damla ile
Minnakyavrum Minelsumm herkes buna pamukcuk diyor benim bildiğim pamukcuk ağız kenarında ya da parmak içlerinde olur.. o süt kalıntısı.. ama çok rahatsız oluyorsanız karbonatlı suyla temizleyin emzirme sonrasi
Kadergls Yapman gereken şey kaynayıp ılımış suyun içine (yarım su bardağı) 1 çay kaşığı karbonat koyup temiz beyaz bir tülbentle ağzının içini silmek tülbent yerine steril bezde olur parmağına sar ıslat ağzının içinde sağa sola çevir dilinin üstünü güzelce sil hemen geçer.
Mel-sin Cnm bence de o süt beyazı. Anne sütü aldığı için oluyodur. Çocuk doktoru benim kızımdan içinde pamukçuk dedi. Karbonatlı su ile temizledim süt beyazıymış.
merveasm Mel-sin irmiği nasıl yapıyorsun ölçülerini falan yazar mısın hiç bilmiyorum çünkü 😔 bide gun içindr neler yediriyorsun bana da anlatır mısın