Prensesannesi1-1 Bebeğim 6ay +8günlük tadımlarımıza 2hafta önce başladık şimdi biraz biraz yiyoruz tavuk/tavuk suyu çorba vs ne zaman verilebiliyor yardımcı olabilir misiniz pandemiden dolayı hastaneye de gidemiyorum doktorumuza soramadık
Helenyaz Prensesannesi1-1 benim kızımda 6 ay 15 günlük, ben de henüz başlamadım, sadece sebze püresi yoğurt ve meyve püresi veriyorum. 7. Ayda başlıcam
2papatya Prensesannesi1-1 6.aydan itibaren tavuk suyuna çorba.. tavuk ise 8.aydan itibaren verilebilir
iremceren Prensesannesi1-1 tavuk suyu 6. Ay, tavuk et gibi ürünlee 7. Ay ama 8de falan da başlasan olr bebeğe bağlı
Eymeninannesiiiiii Prensesannesi1-1 dün doktordaydık 7 aylık olduk yumurta sarısı tavuk et bunlara başlayabiliriz artık dedi tabi tavuğun organik olması gerekiyor tavuk veya et suyundansa kendilerini yedirirsen daha faydalı sularını boşver dedi
Lidos Tavuk suyunu difrize atmadan 1gün dolapta bekletilip üstünden yağının alınması gerekiyor bebeğin yağına değil suyuna ihtiyacı var dediler doğrumu bilginiz varmı?birde eğer tavuk suyu difrize attıysanız sizce maksimum ne kadar sürede kullanılmalı?