Rana-2004 Dolven kullanıp bebeğin yüzünde yada vücudunda döküntü yaşayan var mıı oğlumun yüzünde döküntü oldu
gizemkrdgn-21 Rana-2004 benim bebeğimde bi sıkıntı olmuyor kullanıyoruz isterseniz doktora danışın allerjisi olabilir doktorda ona göre ağrı kesici ateş düşürücü verir
gizemkrdgn-21 GamzeNazli35 dolven bebek şurubu anne sadece parol içiyor evet ama arkadaş bebişinin ilacını sormuş
Rana-2004 gizemkrdgn-21 çok ateşliydi hastanede verdiklerinde bi sıkıntı yaşamadık ama ben kendim evdede verdim bişey olmadı gece ateşi çıktı verdim sabah yüzünde döküntüyle uyandık yan etkileri arasında da var korktum ya
gizemkrdgn-21 Rana-2004 bi doktorunuza danışın yada burda yaşayan biri vardı herhalde bilemedim şimdi 🤷🏻♀️
Wolverine Rana-2004 dolven mi bilmiyorum ama yüksek ateş sonrası döküntü olabiliyor bir çok bebekte, aklıma bir de 6.hastalik geldi acaba o da olmuş olabilir mi?
Rana-2004 gizemkrdgn-21 götürdüm doktoruna korkulacak bişey değil ilaçtan kaynaklanabilir yada enfeksiyondan olabilir dedi teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️❤️
Rana-2004 Hohomoromu çok ateşimiz yok 37,5 38 di aslında ama 3 4 gündür böyleyiz ilk defa bugün olunca korktum oda dolven ilk verişimdi ondanmış