Bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor ama gaz çıkarıyor .ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
Duygu bizde de aynı durum bu gün 4 gün olacak daha yapmadı dr 5 gün yapmazsa gelin diyo. Bu gün de yapmazsa yarın gidecem doktora
Duygu sadece anne sütü alan bebekler 10güne kadar yapmazsa bile sorun görülmüyor ekstra mama veriyorsanız 5gün sadece mama veriyorsanızda 3güne kadar yapmıyorsa doktora götürmeniz gerek ama öncesinde zeytinyağını öneririm açıkcası şırıngayla poposuna sıkabilir veya ağızdan bi tatlı kaşığı vereblrsnz Bizim doktorumuz önermişti
Duygu benim bebegimde 2.gündür yapamıyordu eski usul biraz zeytin yagı verdim yava s yavaş yapmaya başladı
Anne sütü alan bebeklerde 10-12 güne kadar kaka yapılmaması normal karşılanır. Kesinlikle müdahale etmeyiniz. Popyu uyarmak, zeytinyağı içirmek vs çok tehlikelidir.
Kabız diyebilmek için 5 günü geçmesi gerekiyormuş canım. Doktorumuz bize öyle demişti. Anne sütü alıyorsa bu süre daha da uzun olabilirmiş. Poposuna kakasını yaptığı yere pamukla zeytinyağı sür uyar ben öyle yapıyorum kakasını yapamadığında . İşe yarıyor🙏🏻
1PrensAnnesi iki gündür sabah akşam veriyorum ama hala yapmadı
Duygu yemesi nasıl? Eskisi gbi mi yoksa azalma varmı
1PrensAnnesi şu an zaten anne sütü veriyorum normal emmesi .
Dün akşam kızım tuvaletini yaptı önerileriniz için teşekkür ederim 🙏
Zeytındagı damlat agzına 3-5 damla ayrıca her sabah damlatabılirsin hem dogal