Burcinb incir uyutmasi yap dört beş inciri hir bardak süt ile kaynat sıcak sıcak ye bir bardak süt iki kaşık irmik içine tat olsun diye şeker pekmez ne isterseniz at ister sütü biraz daha fazla yap içine bir iki petibor bisküvi at bir su bardağı yarma 10 DAK kaynat üstünü geçecek su ile beklesin 3 saat şişiyor sonra içinde suyu yok ise biraz daha su ekle içine bir avuç kuru üzüm at 10 dk kaynasın arkasına da bir litreye yakın süt koy bunları buradaki arkadaşlar dan görüp yaptım bu küreleri sıcak sıcak ye yarma fazla oluyor gün içinde ısıt işit ye cnm maden suyu tahin helvası tahin pekmez hurma boza aktardan karışık anne çayları al yeşillik marul kırmızı lahana havuç çerez badem fındık fıstık çam fıstığı ye günde bir avuç kadar en önemlisi su su artırıyor yediklerin kalitesini artırır ve psikoloji yüksek tut sütü meme değil beyin üretiyor cnm sütüm yok dersen yok olur benim sütüm çok ve ve bebeğime yetiyor de bunlar hep süt ile bebeğin de besin alerjisi yok ise yap cnm takip et vücudun da kakasinda bir değişiklik görür isen yapma