Gulsum-1234 Merhaba bebeğim bugün 1 yaş 2 aylık oldu ve halen diş cıkarmadı. Evet bebeğim 8 aylık doğdu ve ikizdi kızım vefat etti.oğlum hamd olsun yasıyor.ama bu diş konusunda korkularım war başına,böyle bir durum gelen war mı
zeynepin_annesi31 Gulsum-1234 canim kronolojik mi 1 yas 2 aylık düzeltilmiş mi . Benim kızım da kronolojik 1 yas 1 aylıkta yeni çıkardı
Mom9 Gulsum-1234 prematüre ile ilgisi olmuyo dişin. Genetik faktörler önemli benim kızımda 34 haftalık doğdu ilk dişini 6.5aylıkken çıkardı
ElifkonunAnnesi Gulsum-1234 ailelerinize sorun siz kaç aylık çıkardınız, benim kızım da 34 haftalık doğdu, doğumundan sonra 6 buçuk yani düzeltilmiş 5 aylıkken ilk dişini patlattı. Eşim de 6 aylık doğmuş ve 6 aylık çıkarmış, ben de 6 aylık çıkarmışım 😂
[silindi] Gulsum-1234 erken doğumla ilgisi olduğunu sanmıyorum 40 haftalık doğan arkadaşımın bebeği 11 aylık ve dişi yok. Oğlum 35 haftalık doğdu 7 aylık ve 2 dişi var 😚
eliztossmom Kızım 16 aylık dişi yok. 17. Aya giricek bu ara bekliyorum çok belirti var doktor 18 kadar normal dedi