glsh2704 6 ay 30 günlük yani 7 aylık oğlum var biraz kilolu fakat arada sırada kendini donderebiliyor normal mi? Artık endişelenmeye başladım, sizlerde böyle birşey yasadiniz mi?
Ahimess glsh2704 dönüyor mu demek istediniz ☺️ Normaldir her çocuk farklılık gösterir illa döne döne her evi dolaşacak değil. Biraz da kilosu fazlaysa ondan olabilir ☺️ Örneğin Bu apalamadan yürüyen çocuk gibi. Şimdiye kadar gelişiminde bir sıkıntı yoksa korkmayın ne zaman isterse o zaman yapıyorlar zaten istediklerini biz ne kadar endişe etsekte boşa 😁
AntikSokrates glsh2704 canım bence normal yani benim bebiş 3 bucuk aylık ama çevremde 6-7 aylıkken dönende oldu 8-9 aylık dönende bebişler farklılık gösterir demekki ☺️
glsh2704 Ahimess ev Ahimess evet yanlış yazmışım 😊 herhangi bi sıkıntı yok 1 hafta onceainde de kontrolü vardı. Kilosu fazla biraz obur bi oğlum var 😊 ama endişeleniyorum ister istemez. Çok teşekkür ederim
glsh2704 AntikSokrates evet doğrudur benim oglusumdan küçüklerde yapabildiği için endişe duydum. Kilolu olduğu için sanırım. Çok teşekkür ederim 😊