Anasininoglu Oğlum salı günü sünnet oldu fakat pipisi içine gömülü gibi hiç başına gelen varmı lütfen yardımm🥺
Emirim21 Anasininoglu hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin benim oğlumda 1 hafta önce sünnet oldu şükür iyi şimdi. Bahsettiğiniz olay bir arkadaşımın başına gelmiş oğlunun pipisi içeri doğru göçmüş dr götürmüşler bebeği kilolu olduğu için öyle olmuş zamanla büyüdükçe düzeldi geçti gitti dedi herhangi bir işlem yapılmamış yani sizin bebeğiniz de kilolumu peki?
tombikannesi Anasininoglu kaç aylık oğlun oğlumu 2 aylıkdı sünnet yaptırdığımda aynı şekilde içine gömülü olunca 7 aya kadar bekledim ve başka doktora gittim normal dedi utangaç pipi deriz biz buna dedi şimdi 13 aylık iki gün önce deri yapışıklığı olduğunu ve açmam gerek dedi doktor ve gözümüzün önümde uyuşturucu krem sürüp açtı yani ona bakın gömülü olması değilde elinizle yapışık mı değil mi diye bakın eğer değilse problem olmuyor
Seliminannesiii Anasininoglu benim oglumunda oyle 1 ay önce sünnet oldu hep gömülü hatta bazen pipisi tamamen yok oluyor 😅 guldugume bakmayin bende bu ara kafaya takiyorum bu konuyu bazilari kilolu bebeklerde normal yazmis ama cok aman aman kilolu da degil oglum bu arada 12bucuk aylik benimki
Balbocegi Anasininoglu evet bizde de aynı. Hatta on yaşında ki oğlumun da öyle😏 iki ay önce kontrole götürdüm. Kasık yağlanması fazla olduğu için dedi doktor
Tugba8 Kilolu bebeklerde normalmiş bu durum. masaj yapın 1 yaşına kadar düzelir demişti bir arkadaşa.
Ipekkaracabarslan Benimde bebeğimin pipisini içi mor rengi ve çürük et var etrafında iç kısımda bu nedendir acaba 🤦♀️🤦♀️
Tugba8 Anasininoglu gömülen kısmı çıkararak yani üstten aşağı doğru. Tam ucu kapanmasın diye yani. Çişini rahat yapıyorsa sıkıntı yok önemli olan bu. Yok maximum örnekti o 1 yaş. Bir kaç ayda da düzeldiği oluyormuş.
Anasininoglu Emirim21 Çok sağolun amin inşallah sizede🙏🏼 Aslında çok kilolu bi bebek değil ama orta yani
Anasininoglu Seliminannesiii benim ki de dört buçuk aylık benim bebeğim de öyle aman aman kilolu bi bebek değil araştırıyorum hep tekrar operasyon gerekebilir falan diye okudum😢
zeynepalp Benim oğlum da 5 aylıkken sünnet oldu. Şimdi 15 aylık, hala yapışıklık var. Ucu tam mantar şeklinde görünmüyor. Düzelmezse ikinci bir operasyon olacak
Efemila35 Pıpisinı ileri geri yapicak şekilde yağlı bölgeden kurtarın bez degistiriken 10 15 kere yapsaniz yeter demişti doktorum cok şükür 1 ay oldu sünnet olanı bir sorun yaşamadık
tombikannesi Anasininoglu şöyle eliyle deriyi geriye doğru itin eğer dikişleri çıktıysa eğer pipisinin balı tam anlamıyla gözüküyorsa çok da net anlatamıyorum ayıba kaçacak diye ama isterseniz siz eşinize söyleyin deri yapışılmışım varmı diye o baksın onlar daha çok anlıyor deriyi geri itince başı tamamiylr gözüküyorsa yoktur korkmayın ama varsa her bez değişimi sonrası elinizle deriyi geriye itip masaj yapmanız gerekiyor 1 yaşına kadar geçmezse doktor neştersiz hallediyor ama canı çok yanıyor 😔 yeni yaptırdım bende yapışıklığını yeni açtı doktorumuz