Cagatayinannesi Ağlamayı bilmeyen bebeğim susmuyor 😭 sünnet oldu 36 günlük iken iki kere ağladı iğne ve uyuşukluk sonrası bida yok. Sünnetten daha zormus bu asi 2.5 da yaptırdık hala ağlıyor kafayı yicem ya 😏😏
Naz1905 Cagatayinannesi demekki her bebekte farklı oluyor canm biz olduk bizde öle bişi olmadı tam tersi oldu ama . Aşı olaan yerleri agrıyordur kıyamamm ya parol verdnzmi
03saliha06 Cagatayinannesi agrı kesici şurup verdinmi canım bide hemşirenizle iletişime gecin isterseniz yapılcak birsey varmıymış
Cinaralim2018 Cagatayinannesi Benim bebisimde dün 2.ay asisi oldu oda cok agliyodu cok kötüydü calpol verdim iyi geldi rahat etti sizde verin isterseniz
Mel-sin Dolven varsa Dolven ver canm en etkili ağrı kesici o. O yoksa Parol ver. Burdaki doktorum aşıya gitmeden fitil ver demişti ama çok ateşi çıkarsa vermeyi planlıyorum ben. Eğer ateşi düşmez de onu da deneyebilirsin. Bizimkininsinde ayın 7.sinde 2.ay aşısı.
Mel-sin Arkadaşlar ikinci gün de huzursuz oluyo mu aşı sonrası bebekler? 1 gün sonra merkeze kontrole götürmemiz gerek minnağı
Toprakbey Cagatayinannesi ağladıkça ateşi de çok yükselir kontrol et sık sık. Aynı durumu yaşadık aşı olurken bu kadar ağlamamıştı eve gelince mahvoldu yavrum. 😓
Grkemyktas Cagatayinannesi sabah bizimki de olacak inşallah bende olmaz ya korktum şimdi Allah yardımcın olsun canım çok mu kötü
Cagatayinannesi Sagolun kızlar anca uyuttum bakabildim ateş yok gaz problemimiz dr yok hiç olmadı çok şükür cok uysal sakin bir bebek aslında calpol verdim huysuzluk geçmeyince fitil verdim şimdi iyi uyuyor bakalım