Berffff2 Bebeğim 6 aylık bu ayına kadar doğru düzgün hiç uykusu olmadı uyutamıyorum bazen emerken uyuyor daha yatırmadan geri uyanıyo ilk zamanlar sallamıyordum şimdi uyutmak için sallamayada başladım artık canıma tak etti ama nr yaptıysam uyumuyo
Aaaboglu54 Berffff2 🥺🥺🥺 Nedir bu uykudan çektiğimiz yaaa😭 Benimde 6 aylık kızım şuan memede uyuyor beşiğe koymaya korkuyorum uyanıcak diye emzikte emmiyo mememi koparıp atasım geliyo😭😭😭😭 vallahi tükendim
_mrvearass19 Berffff2 canım yatmadan duş aldırmayı dene pijamalarını giydir ve sessiz sakin bir odayı tercih et ve hep o şekilde uyut bebeğin uyumayınca oda oda gezdirme hep bir oda da kalsın aynı odanın camından az hava aldır yatmadan bi dene doktorum bu şekilde yönlendirdi biz de işe yaradı
oldugrs1 Berffff2 benimkide 2 aylık bezdirdi beni pskoloji falan kalmadı gece gündüz uykusu asla yok yerine koyuyorum 5 dakika geçmeden uyanıyo sabrım tükendi artık sinirden elim ayağım boşalıyo
Sy2019 Berffff2 önce sabırlı ol uyku arkadaşı koy yanına ve hafif müzik yada kuran aç canım biz o dönemleri ikizlerimle bu şekilde atlattık
Berffff2 Sy2019 ah onları denedim dönüp duruyor daha cok oyun oynuyor ben yanına yatıyorum bu sefer benimle oynuyor şaşırdım kaldım artık 😂 ah bi de ikiz mi Allah yardımcınız olsun