Elifin_Saresi pikacuu çok teşekkürler kantaron yağının fiyatı çok uygun geldi ürün başarılımıydı canım 😊
pikacuu Elifin_Saresi Aynen normalde pahalı bir ürün baya aramıştım ucuz ve doğal olanını bulmak için. Aydın nazilliden yolladılar doğal yağ güvenilir. Bende oralıyım zaten kendi memleketimden istedim 🥰 ürün orjinal ve başarılı cnm için rahat olsun
pikacuu Damla_K yüzdelik oranı önmeli illa ki benim aldığımdn alman şart değil ki bazılarında katkı oluyor ondan ben baya aramıştım hem uygun fiyat hem de %99 orjinal olmasına dikkat ettim. Sende öyle yaptıysan sorun yok cnm.
Damla_K pikacuu valla organik yazıyodu ama insallah oyledir canım yüzde kac oldugu yazmıyodu :( bulamadım baska insallah iyi cıkar
Goktug1308 Alinadefne yok senin dediğin gibi internette üç beş günde mucizeler yaratıyor etki ediyor havasındaydı kullanıcı yorumları ona istinaden dedim inşallah dediğin gibi 1 ayda sonuc eder
Alinadefne Goktug1308 hayır canım. Onlar. Bır ay veya 15. Gun. Kullanıp. Soyleyen. Insanlar. Oyle. Hemen. Degıl yani. Ne olursa olsun hemen. Faydası olmuyor kullnmadan.
pikacuu Damla_K Rica ederim cnm. Dermarollere sağ sol aşağı yukarı şekilde yaptım sonra karışımı sürğdğm tekrar hızlı hızlı dermaroller ile üstünden geçtim
Damla_K pikacuu bu kullanılan ürünler emzirirken sorun olur mu bilgin var mı canım aleo vera kantaron falan
pikacuu zlhaa00 0.5 ben yüzüme kullanıyorum. Hızlı ve etkili sonuç için 0.75 daha iyi olur ama siz isterseniz onu deneyin hissedemezseniz kullanmayın