reynwoman Gokidiles benimkide hep gurulduyor 3 ay 15 günlük kızım gazdan diyorlar ama bilmiyorum tabi tam nedeni nedir
Umay_3408 Gokidiles ben bugün doktora götürdüm kızımı doktor normal olduğunu söyledi kolik ve gazlı bebeklerde genelde olur dedi açlıktan değilmiş
Umay_3408 Gokidiles benim bebeğimde emince oluyor hatta ben mama da veriyorum sütüm yetmiyor diye gazlı olduğu için canım merak etme aç olsa ağlar zaten benim kızım 2 aylık
reynwoman Gokidiles o zaman gazlı dır canım gaz sorunu var mı benim kızım cok gazlı maalesef ve her beslenmede gurulduyor ne zaman geçecek bu bilmiyorum
Smy16 turansmom hayır benimki dogdu dogalı fazla gaz sıkıntısı çekmedi hep kendisi çıkartıyodu gazını 2. Ayında biraz zorlandı ama şuan 3 aylıgız kendisi çıkartıyo emmek istemiyo
Umay_3408 turansmom evet istiyor ama doktorumuz kesinlikle bunu yapma dedi boşuna hava doluyor ağzına dedi emzir karnının doyduğundan emin olduğunda gazını çıkar ve bırak dedi
turansmom Umay_3408 banada bunu sağolsun dun bir arkadaş söyledi öyleymiş bende ac sanip korkuyordum dün vermedim meme kiyameti kopardı ama sustu😂