Aralik2019 Leyla_mehmet canim serum fizyolojik satiliyor sprey seklinde ondan al birer kere fislat aspiratorle temizle enjektor falan ugrasma.
Vera20 Nöbetçi eczaneden serum tuzlu diğer adıyla onu alıp enjektore 2 CC çekip iki burnunu da sıkın rahatlar
Mervelkr Yattığı odaya soğan kesip üzerine karanfil batırın koyun faydası oluyo serum fizyolojikle de temzleyn
mugem2688 Bizde aynı sorun var biz her gece izotonik şu otri bebenin burnuna 2 damla damıtıyoruz sonra burun aspiratörü ile çekiyoruz tıkanıklık gidiyor rahatlıyor
prensannesi1111 Anneler oglumun genzi tikali icone akiyor burnu ne yapmaliyim yardim ederm isnz banada
Ipekkaracabarslan Leyla_mehmet Leyla_mehmet izotonik serum suyu al enjektorle her bir burun deliğine 5 e getir başıni yere doğru eğ sık burnuna günde iki defa burnu kuru olduğu için hirilti yapıp tıkanıyor faydası var ben bu sorunla gezmedigim hastane kalmadı bu şekilde faydasını gördüm bebeğime dua etmeyi unutmayın ismi seyit Ahmet ♥️ çok geçmiş olsun kardeşim
Leyla_mehmet Saolun kizlar enjektör le yaptık ama yine tıkanıyor.saglik ocağına gittik hicbisey vermedi serumu damlatın yada sıkın dedi