Safilokum Kızları robot süpürge kullanıp çok memnun olan var mı hangi model silme süpürme ikisi bir olann😍
614408eoa Safilokum yani memnunum xiaomi vacuum mop pro bnm ki halilarm da püsküller var bazen takılıyor ama kurtarıyor sadce silme özelligni cok sevdim diyemem ama günlük ideal
Ecs18 Safilokum bendede xiaomi dreame vakuum f9 var çok memnunum 2. Kızım arkadaşın dediği gibi silme özelliği çok çok iyi değil ama süpürme müthiş
bbmbbm Safilokum xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum memnunum yani temiz evden çıkan toza kire inanamazsın😂🙈
mirayyy20-20 Ya kapı arkalarini kenar köşeleri alıyor mu murfak dolaplarının altına giriyor mu ? Bunlar hep eşimin soruları ben hepsine evet diyorum ama bilmiyorum 😂
Safilokum bbmbbm silip süpürme özelliği bir mi yani halı islamiyo mu bir odayı silip süpürüp cikiyomus sanırım
bbmbbm Safilokum evet bir canım ama güzel sildirme yapman için halıları kaldırman gerek ben silme özelliğini kullanmıyorum. Sadece süpürme o da haritasından dolayı süpürme silme bir aldım🙈