Prensesss_annesiii Kizlar biraz paramiz vardi faizdeydi bende altina yatiralim yapalim dedim paraya altin aldik yukssekken simdide altin dusmeye basladi esim her gun benle tartisiyor seni dinledim altin dustu diye artik cok yoruldum tartismaktan ):
Kizimmmmm Prensesss_annesiii biz de araba alcaktik. Bütün yatırımı altına yapmıştık. Düştü. Yılbaşından sonra yükselecek diyolar. Biz de kaldık ortada öyle.
KahramanAnne Prensesss_annesiii hiç üzülme yılbaşından sonra yükselecek o zaman da sen eşine söylenirsin☺️
Mom078 Prensesss_annesiii Tövbe estağfurullah 😂 hayatım para piyasası benden sorulmuyor tek suçlu Berat Albayrak,Donald Trump diyeydin gitsin onlara çemkirsin 😂
Prensesss_annesiii Her gun tartismaktan yoruldum walla kizlar keske karismasaydim ne yaparsa yapsaydi
Benimoykum Prensesss_annesiii ay canım bunun için tartışılır mi 🤷 çok gereksiz nasip ne varsa o olur bizimde bir miktar döviz vardı düşmeye başlayınca 9.20 den bozdurduk e çıktı gene baya da zarar var ortak kararımız di kâr edelim diye değil TL gelirimiz yok ihtiyaç oldukca ödemeleri yapıyorduk e şimdi napalim kısmet sıkma canını