Annesininpamuguzeynepelif Zeynepnazinannesi yaparsin kuzum, anne sevgiside isin icine girince alasini yaparsin..❤❤❤
Perimasalii Zeynepnazinannesi merhaba dgm günü yapmayı düşünüyo musunuz hala benm kızımında 9 gün snra bende tüm hazrlıklarmı yapmama rağmen yapmıcam yasaklar geldi malum hmde kmseyi riske atamam kendm eğlenicem die🌸
Zeynepnazinannesi Badem Canım çiçek sepetinden sipariş vericem de siz hiç alışveriş yaptınız mi ilk olacakta benim
Badem Zeynepnazinannesi böyle kıyafet almadım canım ama çok çiçek gönderdim sorun yaşamadım zaten iletişim numarasından bir sorunun olursa yardımcı oluyorlar
Kelebek1407 Zeynepnazinannesi bencede kendiniz de yapabilirsiniz🤗 hem sizin yaptığınız kızınız üzerinde daha bi anlamlı ve şık durur eminim ki❣ vee bende yapmaya karar verdim şuanda kendi kızıma el emeğim bir şey olsun istiyordum bunu yapabilirim❣🥰🥰
Zeynepnazinannesi Perimasalii Evet canım yapmayı düşünüyorum zaten bizim aile apartmanımız girip çıkıyoruz sürekli onlarda testten geçen insanalr o yüzden rahatım allah nasip ederse yapıcam