RaziyeNu Kızlar altı aylık bebeğimin uyku düzeni bozuldu dokuzda dokuz buçuk da uyurdu artık 12 yi buluo tekrar nasıl eski haline getirebilirim sizde durumlar nasıl çıldırcan artık
Momkids RaziyeNu 8.5 - 9 gibi uyuyan bebeğim 11-12 ye kadar direniyor ne oluyor bu çocuklara bende anlamadım ya
Seli_m RaziyeNu gündüz toplam kaç saat uyuyor, gündüz uykularından biraz azaltın, gün içinde fazla hareket etmesini sağlayın yorulması için bir de gece uykusundan önce 3 saat uyanık kalmasını sağlayın, bizde bunlar işe yarıyordu
Balbal1 seymaucan gündüz uykularından kaynaklanıyor. Gündüz uykusunu düzene sokun ki gece sorun yaşamayın. Yeterli uyuyamayan bebek gece uykusunda çok yorgun oluyor Ve sürekli uyanmasına sebep oluyor
Almisella Benim de bebeğim altı aylık ve dördüncü ayından itibaren öyle 😟 ve gece de saat başı uyanıyor desem yeridir
Dorukunannesii Almisella merhaba bebeğiniz düzeldi mi acaba benım de bebeğim 5,5 aylık bebek 4. Ayından beri yarım saatte bir uyanıyor gece saatte bir oluyor yıldım artık
Linasuannesi RaziyeNu benimde kızım 9.30 da uyurken artık 10.30 oldu ama kalkma saatide 06:00 ken 08:00 oldu değişebiliyor
Almisella Dorukunannesii benim bebeğim yedi ayına girdi bu gün, 4 aylıktan itibaren bozuk uykusu. Akşam uykusuna rahat geçiyor sadece biraz daha. Ama gece 10-15 kez uyanıyordur bence 😞