Betty Kizlar 2,5 aylik bebegimin boynunun alti , kulak arkasi,alin bolgesinde kizariklik kabariklij var surekli kasiniyo egzema baslangici dedi doktor napicagimi sasrdim ayni durumu yasayanlar var mi neler yaptiniz gecirebildiniz mi ? Yarin doktora gidicem ama yine de tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum 😊
Semaertug Betty benim bebeğim de var yüzünde sadece ilaç verdi doktor 1 haftalık bide ben mustelanın stelatopia ürünlerini aldım Hindistan cevizi yağıda kullanıyorum baya yatıştırdı
Irla Betty bnm bebegim 4 aylik ayni sekildeydi doktor bir haftalik krem ve damla verdi kiyafetlerine dikkat et deterjan kalintisi filan olmasn
Irla Betty etmedi canm ayni dertten muzdaribim kullaniorm geçiyor ilac bitince yine ayni biodermanin nemlendirici kremini aldm o bölgeleri nemli tutmaya calisiyorum
Yaseminkocatepe Öncelikle neden olduğunu bulmak gerekiyor. Alerji kaynaklı ise alerji yapan besinin kesilmesi gerekiyor. Benim kızındada 4.5 aylıkken çıkmıştı. Ben hergün bioderma atoderm serisi ile ılık duş aldırıp çıkar çıkmaz yine bioderma atoderm ile nemlediriyordum. Sadece egzamaların üzerine ince tabaka halinde corasatin pembe sürüyordum (ki hala bir döküntüde kullanıyorum) bu şekilde atlattık. Darısı başınıza sizinde çabuk geçer inşallah 🙏🏼
Durumommy Benim kızımın yüzüde çok kızardı kabardı doktor alerji dedi sen bulacaksın yediğin ne dokunuyor dedi yumurtadan şüpheleniyorum mustela Stelatopia verdi kurumaya başladı dökülüyor yavaş yavaş inşallah tamamen bittiğini de görürüm çok üzücü bebeğimi böyle görmek
SedatDeryaGlm Bizde yaşadık canım ben ilk baş alerji zannederek gittim 6 buçuk aylıkken olmuştu aile hekimine gittiğimde hayır alerji değil dedi kesin bi dille fitonkrem verdi gümde 2 kez sür dedi yatıştırdı ama geçmedi kremi bitirdim resmen dağıldı sonra çoğu yerinde çıkmaya başladı geçmedi doktora götürdüm yaramadı dedim kan filan alındı sonuçları temiz çıktı cildiyeye götürmemi söyledi gittim egzama dendi krem verdi sadece 5 gün kullan dedi 2. Gün geçirdi aynı şekilde banada bioderma duş jeli ve kremi yazdı bide çamaşırlarını bebe detarjanı al onla yıka dedi halbuki aynı doğduğundan beri kullandığım ürünler değişiklik yapmamıştım ama dediğini yaptım hemen geçti şükür hiç bişeyi kalmadı olabiliyormuş ihmal edince yayılıyor haberin olsun geçmiş olsun şimdiden 😇
zeynepolmez Benim oğlumda doğduğundan beri vardı biz önce isilik zannettik öpmekten oluyorduk dedin bir doktor kontrolunde sordum 1,5 aylık falandı doktorumuz dedi bu isilik değil egzema alerji doktoruna yönlendircem dedi alerji doktoruna gittik deri testi kan testi yapıldı yumurta alerjisi çıktı anne sütü aldığı için ben diyet yaptım yumurtalı hüç bir şey tüketmedim ve düzenli olarak kremiyle nemlendirdim çok şükür geçti bazen kaçamak olduğunda ya yüzü kızarıyor yada bağırsaktanda tepki veriyor bizim alerjimiz yada bağırsaklar pert olup gazdan duramıyor çocuk. İnşallah biran önce geçer Rabbim şifa versin tüm bebeklere 🙏🏻🙏🏻🙏🏻