Mrb anneler oğlum doğduğundan beri hastanelerdeyiz birileri guatır var diyo birileri yok diyo oğlum bu bir aydır ishal yeni dün ishali durdu oğlum iki gündür aqliyo Çok kötü hemde anlayamiyom neden aqladiginida birileri nazar diyo birileri hasta diyo bnde kalktım saqlik ocağına götürdüm doktor hiç bi işlem yapmadan dediki oğlunun cigerleri iltihap tutmuş ilaç yazdı dedi bu ilaçlar ona aqir gelebilir ama vermen lazım ben baktım internetten diyoki ilaç 6 aydan küçüklere verilmez benim oğlum daha 3 aylik ogun hiç duurmadi aqladi hep ne süt iciyodu ne bisey gece 12 de aqladi 2 ye kadar ama öyle böyle bi Aqlama deqil ellerimin arasında mosmor oldu bi türlü durmuyordu bnde onunla aqladim dua okudum kuran açıp dinlettirdim fayda etmedi ağlayarak kayinimin kapısına gittim dedim nolur oğlum hasta bni hastaneye götür oyla eşi birlikte geldiler eşi 5 6 defa ayet-el kürsü okudu biraz sakinleşip 2 dk tek süt içip kollarımda baylir gibi uyudu 20 dk uyuyup uyandı gene aynı şekilde aqladi kayinim arabayı getirdi hastaneye gittik film çektiler doktor dedi oğlun kabız olmuş dedim oglum kaç gündür ishal yeni bu gün Kakasini yapmadı doktor bana dediki ne kadar ishal olsada içinde biraz birikmiş cikaramiyo ilaç verdi hemşireden ilacı aldık çocuk odasına geçtik kayinimdan ALLAH razı olsun bebeğin popusuna koydu ilacı hemen çıkardı Kakasini ve biz eve geldik evdede bi iki defa daha yaptık aralikli zamanla saat sabah beş olmuş kayinim ve eltim yeni gittiler evlerine oğluma okadar mesaj yaptılar ve gittiler bide şimdi grip olmuş napayım bende grip olmuşum