Bayankus Bayanlar bebegim emzik almıyor memede uyumak istiyor hep beni emzik yerine kullanıyor ne yapmam lazım
SevdaCemre Bayankus Bu kesinlikle ben.İlk ay aldı şimdi 4 aylık kızım istemiyor diliyle itiyor.Bende burada bekliyeyim.Aynı dertten muzdaribiz.
Ebru-isil Bayankus ben emzik bile almadım ama istemiyorsa istemiyordur canım seni emsin bu onun için daha yararlı emzikten
tospikannesii Bayankus o kadar emzik denedim 3.5 aylıkken tuttu, avent marka aldım 1 hafta denedim sonunda aldı. Çok büyük kolaylık gerçekten emzik alması
bsraaa19 Bayankus kaç aylıksınız ? Benim kızımda hiç emmemisti bi sürü emzik denedim.Senin gibi olmaya başlamıştı beni emzik gibi kullanıyordu emmeden asla uyumuyordu. Bugün 5 aylık olduk bi deneyim dedim aldı 10 gündür emiyor emziği sadece uykuya dalarken onun dışında yine almıyor almasın da zaten :)
Bayankus Ebru-isil beni emsin zaten ama keyfinede meme istiyor uyumak içinde ememede uyumak istiyor gögüs ucum yara oldu canım yanıyor ha aç olsa veriym hiç sıkıntı degil ama emzik görevi görüyorum
Eliz0728 bsraaa19 nasıl emdi peki hiç öğürdümü mesela. Benim kızım dişiyle ezip atıyo. Ağzına koyunca hemen öğürüyo 5.5 aylık. Tam olarak nasıl alıştı🌺
Eliz0728 Bayankus 20 günlük miniiikkk ❣️ Allah analı babalı büyütsün inşallah. Şuan onun sana çok ihtiyacı var bence emzik verip kendinden uzaklaştırma minik minik alıştır tabi ama senin kokunla uyusun. Daha güzel ne var ki🌺🌺
Maviprens Bende aynu, durumdaydım emziği tutuyor ama kendim, vermek istemedim, sonunda pes ettim veriyorum şuan ama emziği aldığım, an, uyanıyor
bsraaa19 Bayankus kucakta sakinleştirdik iyice büyüyene kadar hep babasının göğsünde uyudu. Öyle emzik aramadık hiç. Bu aralar beni kullanmaya başladığı icin emzik verdik aldı yoksa yine vermezdim.