yellowmom8 Sabah saat 8 gibi kızım yataktan düştü yanında yastık vardı ama nasıl oldu bilmiyorum yüz üstü düştü çok ağladı zor susturdum tomografi fan çekildi bişey çıkmadı ama sabahtan beri uykuya dalamiyor tam dalıyor çok kötü sıçrayarak uyaniyo içim içimi yiyo nasıl olduda dustu 😔 doktor üç gün gozlemleyin şuan bı problem yok dedi ama ben çok üzülüyorum niye böyle sıçrıyor acaba etkilenmiş olabilirmi 😟
Obsesifk yellowmom8 geçmiş olsunn korktuğu için bir süre atamaz üstünden etkisini ondan sıçrayarak uyanıyordur
ayis yellowmom8 Belki korkmuştur düşerken ondan sıçrıyodur okuyun bence geçer inşallah Rabbim yardımcısı olsun kuzucuğun ..üzülmeyin sizde bişey olmaz inşallah..😊😊
yellowmom8 ayis çok korkmuştu zaten zor kendine geldi bende babasida okuduk baya inşallah gece rahat uyur yavrum 😔
Nekwa yellowmom8 gecmis olsun canım. Fışkırarak kusma veya bayilma gibi bir durum olmadığı sürece korkmana gerek yok Kundak yap kollarini icine alan gogsunde uyut annesi korkmustur sadece
yellowmom8 Nekwa sağol canım çok kustu bugün ama fışkırır tarzda değil . büyüdüğü için de kundak hiç aklıma gelmemişti bugün öyle yatırıyim bari çok sağolun 🙏
alihakan yellowmom8 aşılardan sonra bile korkudan uykuya tam dalamıyorlar . korkmuştur ondan zıplıyodur kendinizi sakın suçlu hissetmeyin böyle böyle büyücekler
Sevda6767 alihakan çok ilgisiz olack başlıkla ama benim kızım 2.ay asisindan sonra başladı sıçramalari neredeyse 6 aylık olack hâlâ devam ediyor ya
yellowmom8 alihakan insan ister istemez öyle hissediyo canım annelik işte o kadarda yastik koymuştum ama olcak olan oluyor işte
Nekwa yellowmom8 normalde kusan bir bebek mi sadce bugun mu kustu? Benimki 6 aylik hala kundakta daha cabuk uyuyor. Kendini güvende hissediyor minikler.