BaharAk Kızlar bebeğim 1 ay önce idrar yolları enfeksiyon olmuştu iğne kullandık geçti bugün de gittik kanda enfeksiyon var dediler napacam bilmiyorum aynı şeyi yaşayan var mı acaba?
isill BaharAk idrar yolu enfeksiyonu olmadi ama crp yksek ckti yani kanda enfeksyn ckti ateslenmsti durduk yere dr gtrdgmde kan aldilar ve oyle anlasldi antibiyotk verdi ates dusuruculer cok skur gecti.smdi ama 4 gun ateslndi gecms olsn ates var.mi
Hohomoromu BaharAk bizimkinde de kanda çıktı 2 gün önce antibiyotige başladık kaç aylık bebeğiniz antibiyotik vermedi mi doktor çok geçmiş olsun
Ebrar_21 isill benim oglumun döküntüleri oldu ondan sonra yatışı yapıldı 4 gun hastenede yatırdık öyle iyleşti
BaharAk isill bütün gece acildeydik calpol veriyorum doktor bide maflor diye Bi damla yazdı gaz damlası yazıyo ne alaka anlamadım enfeksiyona iyi gelir mi bilmiyorum öyle yazıyo ama kolik bebekler için de diyo
isill BaharAk maflor bzde kullandk antibiyotik ishal yapablio ki benm kizima.yapti bagrsak duzenleyicisi o ishal olrsa vs duzenlesn dye gecms olsn
Talip isill bizde antibiyotik iğne yaptirdik idrarinda koku var ve ilk ateş oldu öyle anladik test fln yapildi bi ay sonra tekrar yapicz alllahim kimseyi evladi ile sınamasin
BaharAk Hohomoromu hayır vermedi ben de onu anlamadım işte çocuk çok iştahsız 12 13 saat birşey yemiyo kafayı yiyecem artık 😔